Skottelbraais

Gezellig de dag buiten doorbrengen met je familie, vrienden of je geliefde? Dan mag een skottelbraai waar je heerlijke eenpansgerechten mee bereidt niet aan het plaatje ontbreken. Bij wehkamp vind je de beste skottelbraais. Welke haalt bij jou de keukenprins of -prinses naar boven?

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Wat is een skottelbraai?

De skottelbraai is een multifunctioneel kooktoestel dat ontworpen is in Zuid-Afrika. Het is een soort van barbecue, maar het heeft oorspronkelijk geen rooster. Het is het ideale product wanneer je buiten graag eenpansrecepten klaar wilt maken.

Wat kun je met een skottelbraai?

Aangezien de skottelbraai wel wat lijkt op een grote wokpan, verwacht je wellicht dat je er heerlijk mee kan wokken, en dat is ook zo. Haal je wokrecepten erbij en ga aan de slag. Met de skottelbraai maak je de lekkerste wokgerechten klaar. Afhankelijk van de skottelbraai die je koopt, kun je met dit apparaat ook bakken, roosteren en grillen. Het is tevens zeer geschikt voor slow cooking.

Wat zijn de voor- en nadelen van een skottelbraai?

De skottelbraai is een handzaam kooktoestel. Gebruik het in je tuin of neem het makkelijk met je mee naar de camping. Het is eenvoudig schoon te maken en het apparaat is snel warm.

Veel nadelen heeft de skottelbraai niet. Doordat het op gas werkt, zit er alleen geen rooksmaak aan je gerechten. Hiervoor schaf je beter een houtskoolbarbecue aan.

Skottelbraai kopen – waar let je op?

Wil je een skottelbraai kopen? Er zijn een paar zaken die je wilt overwegen, zodat je een kooktoestel koopt waar je echt blij van wordt.

Bedenk eerst welk formaat skottelbraai je in de tuin wilt halen. Als je graag gerechten voor twee bereidt voor jou en je partner tijdens een gezellig avondje samen, is een kleine skottelbraai ideaal. Nodig jij juist regelmatig familie en vrienden uit? Dan is een groot kooktoestel wat voor jou.

Wil je een skottelbraai hebben waar je jaren mee vooruit kunt? Let dan goed op het materiaal waarvan het product gemaakt is. Van een roestvrijstalen variant zul je zeker lang plezier hebben. Bovendien is roestvrijstaal makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Neem tot slot de functionaliteiten en eventuele extra accessoires van de skottelbraai mee in je overweging. Zo worden veel van deze kooktoestellen geleverd met bijvoorbeeld een draagtas of beschermhoes. Handig als je het apparaat graag overal mee naartoe neemt. Dan hoef je niet los een barbecuehoes aan te schaffen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help