badtextiel

Hamamdoeken

Ga je met regelmaat naar de sauna, beautyfarm of een kuuroord dan is een hamamdoek natuurlijk onmisbaar. Maar daarnaast is een hamamdoek ook heel erg handig als je lekker wil gaan zonnen of naar het z ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hammamdoeken

Hamamdoeken zijn echt een begrip geworden en ontdekt door heel veel mensen. Want wees nu eerlijk, een hamamdoek is toch niet alleen voor een Turks bad of voor de sauna ideaal? Hamamdoeken zijn ook super handig bij het badderen van je kind, maar natuurlijk ook voor jezelf als je bijvoorbeeld naar het strand gaat, of misschien zelfs bij bij een picknick. Hamamdoeken zijn gemaakt van bijvoorbeeld badstof, biologische katoen of velours.

Verschillende afmetingen en merken

De hamamdoek is vaak groter van formaat dan de gewone handdoek zodat je de doek na een bezoek aan de hamam of het zwembad heerlijk om je heen kan slaan. We hebben de hamamdoeken in verschillende maten, zo is er altijd eentje die bij je past. Maak bijvoorbeeld je keuze uit merken als Seahorse, Walra of Vandyck. Heb je graag een gestreepte hamamdoek, eentje met dessin of een effen? We hebben ze allemaal in het assortiment. Aan jou de keus, er zit vast wat van jou gading bij!

Bestellen

Als je je keus gemaakt hebt is bestellen de volgende stap. Als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst, heb je de hamamdoek morgen al in huis. Bevalt het onverwacht toch niet? Geen enkel probleem! Ja kan de bestelling gratis omruilen!