POP top teaser image

Gastendoeken

Kleine handdoekjes voor bij je wastafel of fonteintje worden ook wel gastendoekjes genoemd. De gastendoekjes worden vaak in set-vorm verkocht en zijn af te stemmen op je handdoeken en overige badkamertextiel. Naast het feit dat gastendoekjes functioneel zijn zorgt het ook voor aankleding van het toilet of de badkamer.

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Gastendoekjes

Gastendoekjes zie je vaak in de toiletruimtes van luxe hotels en restaurants. De standaardmaten zijn 30x50 en 40x60 en ze zijn bestemd voor eenmalig gebruik. Onder de wastafel staat daarom een mooi vormgegeven bak of mand waar de gasten hun handdoekje na gebruik in kunnen gooien. Maar niet alleen in hotels, ook in je eigen huis of praktijkruimte is het verstrekken van gastendoekjes een luxe en zeer welkom gebaar voor gasten. Alleen voor gasten? Nee, natuurlijk niet! Gun jezelf en je gezin ook die luxe!

Het assortiment van wehkamp

Ons huismerk wehkamp home heeft gastendoekjes in een mooie, zware kwaliteit. Deze gastendoekjes absorberen uitstekend en zijn verkrijgbaar in een gedekt kleurenpalet van wit tot beige, tot mauve en taupe. Koop hier de grote handdoeken bij in dezelfde kleur of combineer de harmoniërende kleuren onderling. Andere bekende merken zijn Seahorse en Walra. Zij staan bekend om hun superieure kwaliteit. Aquanova en Mae Engelmeer zijn merken uit het hogere segment met uitgesproken designs. Ontdek hier hoe je de beste handdoek kiest.

Het zijn de details die het doen

Het zijn de kleine dingen die een huis gezellig maken. Onderschat dit niet: een gezellig huis stimuleert harmonie en samenwerking, en biedt een stabiele basis voor je taken buiten de deur. In de badkamer trek je jezelf terug om je klaar te maken voor de dag en later om alle zorgen weer van je af te spoelen. Met zorgvuldig uitgezochte badkameraccessoires creëer je rust. Met een mooie set badtextiel met bijpassende gastendoekjes schep je sfeer.

Gastendoekjes bestellen bij wehkamp

Het gemak van bestellen bij wehkamp is groot. Met een klik van je muis bestel je veilig en snel gastendoekjes en grotere handdoeken uit dezelfde lijn. Bestel voor 23:59 uur en je hebt je gastendoekjes de volgende werkdag al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help