babyverzorging

Pampers Premium Protection luiers

Pampers Premium Protection luiers geven de huid van je baby de allerbeste bescherming. Het langere absorptielaagje zorgt ervoor dat vocht snel opgenomen wordt en de urine indicator laat je zien wannee ...

6 resultatensorteren op
aanbevolen

Premium Protection in de aanbieding. Bekijk ook zeker onze andere luiers en shop je favoriete babyverzorging bij elkaar.

Wij hebben alle maten voor jou in huis

De ene baby is de andere niet. Daarom hebben wij voor jou Pampers Premium Protection maat 1 tot en met Pampers Premium Protection maat 6 op voorraad. Behalve luiers hebben wij ook Pampers Premium Protection luierbroekjes voor jou. Onze luierbroekjes zijn in allerlei maten verkrijgbaar.

Urine-indicator en de absorberende toplaag

De handige urine-indicator laat je op tijd weten wanneer je de luier moet verwisselen. Wanneer de streep blauw begint te kleuren, weet je dat het zo ver is. Alle Premium Protection Pampers zijn bovendien voorzien van een ultra absorberende toplaag die super zacht aanvoelt. Deze toplaag is gemaakt van een ademende structuur waardoor jouw baby de luier met een groot gemak draagt. Door de absorberende toplaag blijft vocht en zachte ontlasting bij de huid vandaan.

Extra bescherming voor de allerkleinste baby’s

De twee kleinste luiermaten beschikken over een uitsparing die de navel van jouw kleintje vrijhoudt. Door deze comfortabele pasvorm bieden Pampers Premium Protection van maat 2 en 1 de allerkleinste baby's dat extra stukje zorg. Het gevoelige buikje en de navel worden ontzien, zodat er geen vervelende huidirritaties zoals jeuk en uitslag optreden.

Pampers zonder naveluitsparing

De Pampers Premium Protection vanaf maat 3 hebben geen naveluitsparing meer. Deze maat gebruik je wanneer je baby 6 tot 10 kilogram weegt. Er is een overlap tussen de opvolgende maten. Voor Pampers met maat 4 van Premium Protection geldt een gewichtsklasse van 9 tot 14 kilo. Afhankelijk van de lengte van je kind kun je bij 9 kilo al overstappen naar maat 4.

Nog meer comfort van Pampers Premium Protection.

Behalve de absorberende en super zachte toplaag die de billetjes goed droog houdt, bestaat de zijkant van de luier uit een nog zachter weefsel. Deze heerlijk zachte en rekbare zijkant geeft de luier voor elke baby een perfecte pasvorm. De huid van je baby is nog erg gevoelig voor wrijving en huidirritatie. Naast de pasvorm zijn de luiers ook van dubbele beschermrandjes voorzien. Deze beschermen de beentjes tegen irritaties én ze voorkomen lekken.

Leuke aanbiedingen voor kleine én grote baby’s

Speciaal voor jou hebben wij regelmatig Pampers Premium Protection in de aanbieding. Of je nu Pampers Premium Protection maat 5 nodig hebt of de allerkleinste maat omdat je net papa of mama bent geworden; houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.