Pampers luiers

Het leven van een kersverse pappa en mamma is hectisch en af en toe best wel zwaar. Gelukkig kan je bij ons op de website met een paar simpele muisklikken vanuit je luie stoel een hele lading babyluiers bestellen. Pampers babyluiers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dermatologisch getest.

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Altijd Pampers in huis

Onze gouden tip voor ouders van een baby of een peuter? Zorg dat je altijd genoeg luiers in huis hebt! Want midden in de nacht door je voorraad Pampers heen raken, daar wordt niemand blij van. Omdat het leven van kersverse papa's en mama's al hectisch (en duur) genoeg is, hebben wij in onze webshop altijd Pampers in de aanbieding. Zo kun jij een megapak of maandbox Pampers kopen met een flinke kassakorting.

Welke maat luiers heeft jouw baby nodig?

Pampers of luiers uitzoeken doe je door te kijken naar het gewicht van je kindje. Pampers 1 is geschikt voor de allerkleinsten van 2 tot en met 5 kilogram. Aangezien je kleintje hier vaak vrij snel uitgroeit, raden wij je aan meteen gebruik te maken van een Pampers aanbieding voor maat 2. Pampers 2 is geschikt voor 4 tot en met 8 kilogram. Vervolgens volgen Pampers 3 (6 tot en met 10 kilogram), Pampers 4 (9 tot en met 14 kilogram), Pampers 5 (11 tot en met 16 kilogram) en Pampers 6 (13 kilogram en zwaarder). Voor Pampers 7 of Pampers 8 raden wij je de Pampers Pants aan. Deze luierbroekjes zijn geschikt voor kindjes van 17 kilogram en meer.

Verschil tussen Pampers Premium Protection en Pampers Baby Dry

Wil je Pampers voor de baby kopen, maar twijfel je tussen de verschillende opties? Laat ons je dan een kleine stoomcursus geven. De Pampers Premium Protection staat bekend als een super comfortabele luier voor je baby. De luier ademt goed waardoor luieruitslag voorkomen wordt. Daarnaast heeft de luier een gele streep die aangeeft wanneer de luier vol zit. De Pampers Baby Dry is iets minder ademend, maar blijft super lang droog. Je baby kan deze luier gerust de hele nacht dragen. Ons advies? Houd Pampers aanbiedingen in de gaten en scoor de Premium Protection voor overdag en de Baby Dry voor 's nachts.

Voorkom luieruitslag

Luieruitslag ontstaat door ontlasting in de luier. De rode en soms zelfs kapotte huid kan erg pijnlijk en vervelend voor je kindje zijn. Probeer luieruitslag daarom te voorkomen. Dit doe je door de luier regelmatig te verschonen. Ook helpt het om je kindje af en toe zonder luier te laten spelen. Leg eventueel een dikke handdoek onder de baby om ongelukjes op te vangen. Tot slot is het belangrijk om parfumvrije babyverzorgingsproducten te gebruiken. Parfum kan de gevoelige huid namelijk uitdrogen. Heeft je baby toch last van luieruitslag? Gebruik dan bij voorkeur een speciale crème zoals Sudocrème of Bepanthen.

Tips bij het omdoen van luiers

Ben jij een kersverse ouder die voor de eerste keer Pampers in de actie koopt? Dan heb je misschien wat aan onze tips. Zo is het handig om te zorgen dat je voordat je de baby gaat verschonen alles klaar zet. Je wilt niet met een volle luier in je hand op zoek naar een nieuw pak billendoekjes! Houd ook schone kleertjes bij de hand. Soms is je kindje doorgelekt of gebeurt er een ongelukje tijdens het verschonen. Andere benodigdheden zijn een luiermatje, luiercrème en natuurlijk een schone luier. Werk tijdens het verschonen zo hygiënisch mogelijk en controleer ook de liezen van je kindje. Zorg er tot slot voor dat je de randjes van de luier goed uitvouwt. Deze randjes zorgen er voor dat de Pamper perfect aansluit en de ontlasting netjes in de luier blijft.

Voldoende luiers en andere must-haves

Naast voldoende Pampers in de aanbiedingen kopen, heb je voor de verzorging van je baby nog veel meer nodig. Neem daarom een kijkje in onze webshop en ontdek bijvoorbeeld ons aanbod met babymode en babyspeelgoed. Babykleding heb je nooit genoeg. Kleine kindjes worden namelijk vaak vies én hebben voordat je het weet een nieuwe maat nodig. Je kindje een rammelaar of activiteitenring geven is bovendien een lifesaver als je kindje tijdens het verschonen niet graag stilligt. Met een beetje geluk is je kleine boef even afgeleid en heb jij de kans om super snel de Pamper te verschonen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help