Diaper Champ Classic reukloze luieremmer medium, Zilver
 • uitverkocht

  Diaper Champ Classic reukloze luieremmer medium

  109.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Diaper Champ Classic reukloze luieremmer medium

  De DiaperChamp is dé reukloze luieremmer uit de USA, waarmee je op een zeer eenvoudige en veilige manier gebruikte luiers (zowel wegwerp als katoenen) kan opbergen. Het in gebruik nemen van de DIAPER CHAMP bespaart de gebruiker veel geld in vergelijking met luieremmers waarvoor men speciale navulcassettes moet aanschaffen. Voor de DiaperChamp worden gewone afvalzakken gebruikt, die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn.

  Hoe het werkt
  De Diaper Champ werkt als een omgekeerde pomp. Er kan alleen lucht in, maar geen lucht uit. Alleen bij het draaien van de hendel wervelt er een klein beetje lucht. Door de speciale afsluiting kunnen er geen luierluchtjes ontsnappen. Ook het verwisselen van de afvalzak kan geheel reukloos plaatsvinden. Bij het verwisselen van de luier moet erop worden gelet dat - ter voorkoming dat de baby van de commode kan vallen - er altijd één hand vrij is om de baby onder controle te houden. Door het unieke één-hands-bedieningssysteem van de DIAPERCHAMP is dat geen enkel probleem. Gooi de luier in de opening en draai aan de hendel De luier valt vanzelf in de afvalzak. De andere hand blijft vrij voor de baby, zodat op een veilige manier de baby verschoont kan worden.Twee simpele handelingen om de Diaper Champ te legen: Open de top met het blauwe handvat en pak de zak uit de emmer, en stop er een nieuwe zak in. Door de kindersluiting kunnen de eventuele nieuwsgierige broertjes of zusjes de emmer niet openen.

  In de Diaper Champ passen gewone/standaard afvalzakken, die in elke supermarkt te koop zijn. Het is dus niet nodig dure navalucassettes of andere merk-gebonden afvalzakken aan te schaffen. In vergelijking met andere luieremmers kunnen in de DiaperChamp extra veel luiers worden opgeborgen, ca. 50/60 luiers, al naar gelang de gebruikte maat (voldoende voor het verbruik van 4/5 dagen).

  Kenmerken
  - Hoogte 72,5 cm
  - Lengte 41,5 cm
  - Breedte 30 cm
  - Gewicht 3,76 kg
  - Capaciteit luiers +/- 50/60
  - Kleur: wit-zilver
  lees meer

  Specificaties

  Aantal stuks in verpakking50
  Hoogte (cm)72,5
  Diameter (cm)30
  KleurZilver
  MerkDiaper Champ
  EAN8715834040215
  artikelnummer55-77-65

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.