POP top teaser image

Zwemluiers

Zwemluiers zijn een uitkomst voor niet zindelijke waterliefhebbers. Gewone luiers zijn gemaakt om vocht op te nemen en zullen zich vol zuigen tijdens de spetterpret. Met de zwemluiers van Huggies Little Swimmers spartelt jouw kindje frank en vrij door het water zonder dat de luier afzakt of los gaat zitten.

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Zwemluiers

Lekker met je kindje zwemmen is heerlijk, dit kan ook wanneer je kleine nog niet zindelijk is. Met een zwemluier kun je gemakkelijk het water in, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je baby in het water poept of plast wat niet zo hygiënisch is.

Maat zwemluiers

Met de Huggies Little Swimmers kun je onbezorgd lekker in het water spelen. Vanaf 8 weken kun je al met je baby in het water. Let wel goed op dat je hem of haar niet uit het oog verliest. Voor baby’s van 3-18 kilo zijn er verschillende maten zwemluiers van Huggies:

Maat 2/3: bestemd voor baby’s vanaf 3 tot 8 kilogram

Maat 3/4: bestemd voor baby’s vanaf 7 tot 15 kilogram

Maat 5/6: bestemd voor baby’s vanaf 12 tot 18 kilogram

De zwemluiers zijn gemaakt van absorberend materiaal waardoor de luier niet opzwelt en zwaar wordt in het water wat ervoor zorgt dat de baby naar beneden zakt zoals bij een normale luier zou gebeuren. De zijkanten van de luier kun je gemakkelijk openscheuren zodat je de luier snel uit kunt trekken en daarna kunt weggooien.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help