POP top teaser image

Huggies luierbroekjes

Vind je peuter het lastig om zindelijk te worden en van de luier af te komen? De Huggies luierbroekjes ondersteunen de ontwikkeling van het kind, waardoor ze zich onafhankelijk en vrij kunnen bewegen zonder ongelukjes. Bovendien kan je kleine het broekje eenvoudig aan en uit trekken, wat helpt als je kind steeds wegkruipt bij het verschonen. Benieuwd welke Huggies luierbroekjes wehkamp online verkoopt? Bekijk dan meteen ons aanbod Huggies luierbroekjes in de webshop!

8 Resultaten
Nieuwste collectie

8 Resultaten

Huggies luierbroekjes voor comfort bij je kind

Wie op zoek is naar de meest zachte en comfortabele luierbroekjes, komt al snel bij Huggies uit. Het merk behoort tot de meest gekozen luiermerken wereldwijd. Dit komt niet in de laatste plaats door het comfort dat de luier aan je kind biedt. Het luierbroekje voelt aan als zachte kussentjes. Daarnaast hebben de luierbroekjes een goede pasvorm met een rekbare tailleband. Dit zorgt ervoor dat je kind optimaal beweegt. De Huggies luierbroekjes beschikken over anti-lekranden en een absorberend gedeelte waardoor de bovenkleding droog blijft. Zo gaat je kind zowel overdag als 's nachts een droge tijd tegemoet.

Voordelen van het dragen een Huggies luierbroekje

Welk gemak een Huggies luierbroekje je biedt, merk je direct bij het gebruik. Zodra je kind kan staan lukt het namelijk eenvoudig om het broekje aan en uit te trekken. Verwisselen van de luier? Dan maak je eenvoudig de zijkanten van het luierbroekje los, en breng je meteen een nieuw exemplaar aan. Op deze wijze went je kind met het dragen van een broek, waardoor de overgang naar een reguliere onderbroek geleidelijk gaat. Ook ondersteunt het Huggies luierbroekje bij het zindelijk worden. Zodra de kleine op de pot gaat zitten, trek je het luierbroekje van Huggies omlaag. Het broekje is dan de ideale back-up voor wanneer het net niet lukt. Verder is verschonen van de luier niet meer nodig in een liggende houding. Hierdoor verwissel je gemakkelijker van luier wanneer je onderweg bent.

Handige materialen naast de Huggies luierbroekjes

Naast de luierbroekjes van Huggies helpen meerdere producten bij het verschonen. Zo voorkom je met billendoekjes irritaties door luieruitslag. Deze doekjes bewaar je in een luieretui of babydoekjesbox, zodat je ze eenvoudig overal mee naartoe neemt. De vieze luiers en doekjes gooi je weg in een handige luieremmer. Ga je met de kleine onderweg? Neem dan al je babyspullen mee in een speciale luiertas, samen met een verschoonmatje. Bestel direct voordelig al jouw Huggies luierbroekjes en meer in de wehkamp webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help