POP top teaser image

Babyface kleding voor baby's

Babykleren die in het oog springen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dat zorgt, kort gezegd, voor het succes van Babyface. De collectie is ontworpen voor baby’s en dreumesen. Doe ze kleertjes van Babyface aan en je raakt de hele dag je glimlach niet kwijt.

131 Resultaten
Nieuwste collectie

131 Resultaten

Babyface

Babyface is een kwalitatief, fris, eigentijds merk. Het bestaat uit een Newborn en Toddler collectie, beide met hele andere look. Onderling is alles goed te combineren. Babyface kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding. De items zijn zacht en comfortabel, zoals je bij een babymerk verwacht. Babyface probeert altijd in beide collecties “The smile in your mind” te creëren, door illustraties, teksten of funny items in de collecties te verwerken.

Babyface newborn

De newborn collectie van Babyface is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 68. De collectie bestaat uit zachte materialen maar is bovenal comfortabel en praktisch. Maak je keuze uit de mooiste kleuren van dit seizoen of kies een item met een leuk printje. Deze artikelen kun je ook perfect als cadeautje geven!

Babyface toddler

Naast de newborn collectie heeft Babyface ook een collectie voor de dreumes. Deze collectie bestaat uit de maten 68 tot en met 92. Binnen deze collectie vind je stoere jeans, sweatpants & T-shirts maar ook speelse jurkjes en jumpsuits, zodat jouw dreumes de wereld kan ontdekken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.