POP top teaser image

adidas kleding voor baby's

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Met adidas baby kleding steelt jouw kleintje de show

Ook voor de allerkleinsten kan je bij wehkamp terecht voor een babypakje van Adidas. Je kan jezelf uittekenen in je favoriete adidas kleding. Jouw favoriete kledingstijl geef je door aan je baby. Van de meest schattige sportschoentjes tot een mini-trainingspak om bij weg te smelten. Jouw baby wordt een echte adidas baby.

Adidas voor babys met stijl

Jij hebt je eigen stijl en ook voor je baby weet je wat je wilt. Nu bepaal jij de kledingstijl van je kleintje nog. Als je baby wat ouder is, dan ontwikkelt hij een eigen wil. Beïnvloeden mag best en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Kies een Adidas baby pakje als eerste kledingstuk. Ook leuk voor later als je kind zichzelf terugziet in Adidas. Is je zoon wat ouder, sla dan je slag bij onze jongenskleding. Ook baby adidas roze kleding voor een meisje shop je bij wehkamp.

Eindeloos combineren

Je kleintje heeft een hele garderobe nodig. Een ongeluk zit in een klein hoekje; spuugvlekken, een luier die is doorgelekt, geknoeid met het eten. Het lijkt soms alsof je je kleintje de hele dag aan het omkleden bent. Gelukkig is het niet altijd nodig om je baby weer een compleet nieuwe outfit aan te trekken. Een schoon Adidas shirt en je baby kan weer voor de dag komen.

Scoor aantrekkelijke koopjes in de sale

Je kleine meid groeit als kool en voordat je het weet is dat schattige adidas baby meisje shirt te klein. Het lijkt soms wel of je kindje groeihormonen krijgt. Als je baby een groeispurt heeft, draagt hij sommige items maar een paar weken. Dit is niet zo goed voor je portemonnee. Hou daarom de sale in de gaten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.