Zomer: babykleding

Met de zomer op komst kan je kindje vast wel een nieuwe garderobe gebruiken. Kinderen groeien zo snel en voor je het weet, zitten ze alweer in de volgende maat. Gelukkig koop je bij wehkamp zonder enige moeite leuke en luchtige babykleding voor de zomer. Mooie prints, frisse kleuren, mix en match er lustig op los.

916 Resultaten
Aanbevolen

916 Resultaten

Hier let je op wanneer je babykleding voor de zomer koopt

Het is hartstikke leuk om je kleine mini me stijlvol aan te kleden. Maar nog belangrijker is het, zeker bij de allerkleinsten, dat je baby comfortabel is. Babymode is veelal ontworpen om je kindje alle comfort te bieden terwijl het op eigen tempo de wereld ontdekt. Zachte stoffen die op een veilige manier gekleurd zijn en voorkomen dat de kwetsbare babyhuid geïrriteerd raakt. Het kan best lastig inschatten zijn wat je kindje in de zomer aan kan. Je wil het niet te warm, maar ook zeker niet te koud kleden. Daarnaast is het belangrijk om de babyhuid goed tegen de zon te beschermen, verbranding ligt bij de kleintjes nog meer op de loer. Kleding die bedekt is belangrijk, maar ook accessoires zoals een zonnehoedje zijn onmisbaar. Zomerkleding voor de baby is gemaakt van lichte en luchtige stoffen. Weet je niet goed hoe warm je je kindje kleedt? Hanteer dan altijd de handige regel dat je ze een laagje meer laat dragen dan jij zelf draagt. Verder is het gewoon belangrijk naar je kindje te kijken en het nekje te voelen om te bepalen of het warm of koud is.

Luchtige en flexibele babykleding voor alle bewegingsvrijheid

Zelf zal je het ongetwijfeld enorm vervelend vinden wanneer je door je kleding in je bewegingen wordt beperkt. Voor kinderen is dat nog vervelender. Sterker nog, het remt ze in hun ontwikkeling. In ons ruime aanbod van verschillende merken zoals Dirkje, Z8 en noppies vind je kleding waarin je kind heerlijk kan bewegen, zonder op het gebied van uitstraling in te leveren.

Babykleding voor de zomer koop je bij wehkamp

Zomerse babykleertjes koop je natuurlijk eenvoudig bij wehkamp. Je koopt de babymode hier in de maten 44 tot en met 98 en voor de grote kinderen tot en met maat 164. Bij wehkamp wacht je nooit lang op de nieuwe kleertjes. Plaats vandaag nog je bestelling en deze wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën