Madison parasols

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Hierom is een parasol onmisbaar

Natuurlijk biedt een parasol bescherming tegen de zon, maar daarnaast is een parasol ook een item dat zorgt voor extra sfeer in je tuin. Met behulp van een parasol, tuindecoratie en tuinmeubelen kun je een gezellig hoekje creëren waar het heerlijk vertoeven is. Wist je trouwens dat een parasol ook ideaal is voor mooie zomeravonden? De buitentemperatuur gaat dan omlaag, maar onder de parasol blijft de warmte langer hangen.

Prachtige parasols van het merk Madison

Op deze pagina kun je terecht voor een Madison parasol. De parasols van Madison komen in heel veel verschillende kleuren en modellen. Scrol eens langs de parasols en je ziet bijvoorbeeld dat ze verkrijgbaar zijn in dieprood, maar ook in een frisse groene kleur, grijs of beige. Sommige parasols zijn rond, andere zijn vierkant. De keuze voor een ronde parasol of een Madison parasol in rechthoekig model is vooral afhankelijk van je eigen smaak. Wanneer je je parasol bijvoorbeeld wilt laten aansluiten op de muur van het huis of de luifel van een tent, dan kun je het beste kiezen voor een Madison parasol rechthoekig. Heb je trouwens ook gezien dat er een speciale Madison balkon parasol verkrijgbaar is? De afmeting van het doek van deze parasol is 270x150 centimeter, en dat maakt de parasol ideaal voor kleinere balkons.

Parasolvoet wel of niet inbegrepen

Een parasol heeft een parasolvoet nodig om goed rechtop te blijven staan. Bij de Madison parasols zijn de parasolvoeten soms inbegrepen, maar soms ook niet. Let hier dus goed op als je een parasol gaat aanschaffen. Je kunt de Madison parasolvoet namelijk ook los kopen op deze pagina en direct mee bestellen. Controleer daarnaast ook of er bij de parasol een Madison parasolhoes wordt meegeleverd. Zo'n hoes zorgt voor een langere levensduur van je parasol.

Ervaar het gemak van bestellen bij wehkamp

Wil je genieten van een vrij hangende Madison zweefparasol? Of wordt het de Madison Flores parasol of Madison parasol Saint Tropez? Alle beschikbare parasols op deze pagina worden morgen al bij je thuisbezorgd, dus voor het bezorgen maakt het niet uit welke parasol je kiest. Naast de snelheid waarmee de parasol geleverd wordt, is er nog een pluspunt als je je parasol online bij ons koopt. Je hoeft namelijk niet zelf een zware parasol in en uit je auto te tillen of je überhaupt zorgen te maken of de parasol wel in de auto past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help