Tijdschriftenhouders

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Tijdschriftenhouders voor een opgeruimde woning

Krijg jij dagelijks de krant op de mat en ontvang jij ook graag jouw favoriete tijdschriften in de vorm van hardcopies? Je bent niet de enige. Dat authentieke gevoel van papier in je handen hebben wanneer je aan het lezen bent, overtreft voor velen iedere elektronische versie van een krant of tijdschrift. Wanneer je uitgelezen bent, merk je pas het nadeel. Waar laat je je tijdschrift zonder dat ze je huis een rommelig gevoel geven? Opbergmanden en organizers kunnen vaak wel wat hulp bieden, maar als je veel tijdschriften hebt, is een tijdschriftenhouder de ideale oplossing. Zet al je favoriete tijdschriften op display met een basis tijdschriftenhouder in zwart of een luxe tijdschriftenhouder in goud en maak ze een onderdeel van je interieur.

Plaats je favoriete tijdschriften voorop

Heb je een tijdschriftenhouder waarbij de voorste tijdschriften goed zichtbaar zijn? Dat biedt je een hoop mogelijkheden. Plaats je favoriete tijdschriften voorop – die ene met een pakkend coveronderwerp of een opvallende foto. Hiermee maak je je interieur persoonlijker en het is ook nog eens een leuk potentieel gespreksonderwerp voor wanneer er visite over de vloer komt.

Welke tijdschriftenhouder past bij mij?

Tijdschriftenhouders zijn er in alle soorten en maten. Je kunt voor een tijdschriftenhouder in een staand model gaan of een tijdschriftenhouder aan de muur monteren. Een houder aan de muur kun je logischerwijs niet gemakkelijk verplaatsen en het neemt al snel een prominente plaats in in je huis. Dat laatste kan ook een voordeel zijn wanneer je je favoriete tijdschriften graag een deel wilt laten uitmaken van je interieur. Een tijdschriftenhouder in een staand model kun je gemakkelijk in een onopvallend hoekje van de kamer wegstoppen, maar daar moet je natuurlijk wel plek voor hebben. Bovendien kunnen ze af en toe een sta-in-de-weg zijn als je er niet echt een geschikte plaats voor kunt vinden.

De stijl van de tijdschriftenhouders

Zoals je ziet hebben zowel staande als hangende tijdschriftenhouders zo hun voordelen. Heel belangrijk is wel dat je kiest voor een tijdschriftenhouder die bij je interieur past. Zelfs de kleinste tijdschriftenhouder zal onnodig aandacht trekken wanneer het uit de toon valt met de rest van je interieur. Een tijdschriftenhouder in zwart metaal is over het algemeen een veilige keus. Een tijdschriftenhouder in zwart metaal staat namelijk niet enkel mooi bij een industrieel of modern interieur, maar kan ook prima in het botanische en Scandinavische interieur integreren. Je kunt natuurlijk ook voor een metalen tijdschriftenhouder gaan in metaalkleur of een andere kleur die goed bij jouw stijl past. Een rotan tijdschriftenhouder of een tijdschriftenhouder van hout zijn voornamelijk populaire keuzes voor de fans van landelijke en botanische interieurs.

Welke tijdschriftenhouder kies jij?

Of je nu een metalen tijdschriftenhouder of een rotan tijdschriftenhouder kiest, een staand model of een vloermodel, kies altijd een exemplaar dat bij jouw interieur past. Kies voor een eenvoudige tijdschriftenhouder in zwart of een meer opvallende tijdschriftenhouder in goud en vul het met je favoriete tijdschriften.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.