Displayboxen

Voor alles dat gezien mag worden! De mooiste stolpen, displayboxen en opbergkistjes vind je hier. Order je woonaccessoires of kleine persoonlijke spulletjes en zet ze bij elkaar onder een stop of in een mooie display box. Zo voorkom je een rommelig aanzicht en ontstaat er een leuke eyecatcher in je huis.

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Displayboxen

De displaybox, helemaal nu dus een musthave voor ieder interieur. Perfect om al je mooie spulletjes uit te stallen. Denk bijvoorbeeld aan iets dat een speciale waarde voor je heeft of juist iets simpelers zoals een mooi plantje. De meeste displayboxen zijn van glas, dit zorgt voor een extra luxe uitstraling maar je moet er natuurlijk wel een beetje voorzichtig mee zijn. Een andere leuke variant van de displaybox is de glazenstolp, perfect om 1 specifiek item uit te lichten. Ook leuk om er tijdens de feestdagen een feest tafereeltje in te plaatsen of lichtjes op batterij. Sommige displayboxen hebben ook echt een opbergfunctie. Perfect bijvoorbeeld voor het opbergen van je sieraden. Een vakje voor je oorbellen, een ander vakje voor je armbanden, ga zo maar door.

Online bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je waar en wanneer je wilt, de perfecte displaybox of stolp voor jezelf of als cadeau voor een ander. De wehkamp complete bezorgservice maakt het mogelijk dat je exact kunt aangeven waar en wanneer je je product het liefst ontvangt. Dan kan morgen zijn of juist een ander moment in de week. En is het toch niet helemaal naar je zin? Dan kun je je displaybox weer gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.