slaapkamerstijl: industrieel x kleur

273 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Slaapkamerstijl Monochroom

Een Scandinavisch slaapkamerinterieur met een industrieel tintje! Dat is de rust die je in Scandinavië vindt. Voeg een aantal eye-catchers toe, zodat je de slaapkamer een stoer tintje kunt geven. Mix deze en voila! Hoe je dat moet doen lees je hieronder.

Het kleurenpalet

Het Scandinavische kleurenpalet loopt van wit en grijs tot pasteltinten, leg de nadruk iets minder op de pasteltinten, voeg er wat donkere metaal tinten aan toe en je creëert een heel anders sfeertje. Luchtig, clean, perfect voor de rust in je slaapkamer. Deze rustige basis vul je aan met wat industriële accenten. Die zie je terug in de prints op tal van dekbedovertrekken. Zo heb je al heel gauw een rustige basis. Met bijvoorbeeld een stoer bijzettafeltje of een dito nachtkastje benadruk je deze stijl en maak je het geheel helemaal af!

Zwart/wit prints

Wordt het voor jouw gevoel net en beetje te clean? Geef er dan een trendy tintje aan door items te kiezen met een printje. Een mooi terrazzo bijzettafeltje bijvoorbeeld, kussens met een zachte, fluffy structuur of stijlvolle zwartwit-foto’s. Op deze manier kun je er helemaal jouw persoonlijke touch aan geven. Stel jouw eigen slaapkamerinterieur samen met de producten die wij voor je hebben verzameld in deze slaapkamerstijl. Wil je je slaapkamerstijl compleet maken met een dekbed en een bijpassend dekbedovertrek? Bekijk dan ons huidige assortiment beddengoed en kijk of je jouw stijl helemaal compleet kan maken!