Bureaus & bureaustoelen

Kinderbureaus

Huiswerk is natuurlijk niet altijd even leuk, maar een mooi bureau met een goede stoel maakt het hopelijk wat gemakkelijker! Ga voor een leuke kleur om de boel wat op te fleuren, of kies voor een ruim ...

27 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderbureaus

Hebben kinderen andere wensen dan volwassenen als het gaat om bureaus? Nee, niet echt. Wat hooguit opvalt, is de sobere designs van de meeste kinderbureaus. Natuurlijk mag er af en toe best een kleurtje gebruikt worden, maar waar het vooral om gaat is dat je kind een prettige plek heeft om zijn of haar huiswerk te maken. Misschien zijn kinderen gewoon wat makkelijker in hun voorkeuren, dat kan ook. Want kinderbureaus zijn voor hen bovenal een functioneel meubelstuk. Bij ons zijn er verschillende soorten om uit te kiezen. Zo vind je vanzelf het ideale kinderbureau.

Strakke vormgeving

Het verschil tussen kinderbureaus en bureaus voor volwassenen zit hem voornamelijk in de hoeveelheid bergruimte. Voor kinderen is het namelijk niet zo belangrijk dat ze een heleboel laden tot hun beschikking hebben om van alles op te bergen. Een kinderbureau bestaat dan ook vaak uit een werkblad met hooguit twee laden. Als er al laden in het ontwerp zijn meegenomen, want sommige varianten hebben alleen een werkblad. Dat is nog eens strakke vormgeving!

Welk kinderbureau spreekt jou aan?

Vaak is de aanschaf van een kinderbureau onderdeel van een complete herinrichting van een kinderkamer. Meubelmerken weten dit uiteraard ook. Zo heeft Beter Bed bijvoorbeeld een aantal kinderbureaus die in dezelfde lijn zijn uitgevoerd als bepaalde beddenseries, maar deze zijn ook prima los te gebruiken. Het gaat er immers om dat het ontwerp en de stijl passen bij wat jij in gedachten hebt. Het merk Woood heeft ook een aantal stijlvol ontworpen kinderbureaus, die je in ons assortiment kunt vinden.