Drinkbekers

Als je kindje overstapt van de fles naar een drinkbeker, wil je graag dat hij of zij op de juiste manier leert drinken. Met de juiste beker zal dit een stuk makkelijker gaan. Van tuitbekers en rietjesbekers tot aan oefenbekers en pakjeshouders, bij ons vind je een groot aanbod aan drinkbekers die geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kind. Merken als Difrax en Philips AVENT, helpen jouw kindje om zelf te leren drinken.

39 Resultaten
Aanbevolen

39 Resultaten

Babydrinkbekers

Een drinkbeker is samen met een favoriete knuffel één van de voorwerpen die het meest verbonden zijn met het opgroeien van je kind. Al zodra baby’s vanaf een maand of zes leren om uit drinkbekers te drinken, zijn ze bezig met een leerproces dat uiteindelijk leidt tot het kunnen drinken uit een beker of glas zonder speen of tuit. In ons uitgebreide assortiment vind je precies de drinkbekers voor baby's die geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kind. Uiteraard biedt wehkamp je altijd een prima prijs/kwaliteitverhouding, een gemakkelijk en snel bestelproces én uitstekende service!

Voor iedere leeftijd een geschikte babydrinkbeker

Een klassieker op het gebied van babydrinkbekers is de Philips AVENT beker met drinktuit. Hier past 340 ml in en je peuter kan deze gemakkelijk gebruiken zonder te lekken. Ook als je kindje heel actief is, is dit product met bijtvaste tuit geschikt. Een klikdeksel, een handige clip voor bevestiging aan een gordel of buggy en een eenvoudige schoonmaak maken het tot een topproduct. Voor het complete leerproces van drinken uit een O-vorm tot een U-vorm kun je terecht bij de drinkbekers van NUK. De stappen die zij hanteren communiceren met de leeftijd van je kind. Stap 1 staat voor zes maanden, stap 2 voor tien maanden en vervolgens is het de beurt aan de NUK Flexi cup voor kinderen vanaf twee jaar en de NUK Junior cup vanaf drie jaar. Je ziet het: voor alle kids hebben we ideale drinkbekers!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help