Tandpasta

Het zal je vast niet verrassen dat tandpasta wordt gebruik om je tanden te poetsen. Maar wist je ook dat tandpasta voor 20 tot 50% uit schuurmiddel bestaat? De aanslag op je tanden verwijder je dus met tandpasta. Ontdek ons aanbod tandpasta met merken als Elmex, Sensodyne, Weleda en meer!

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

Tandpasta

Het is logisch dat je met tandpasta je tanden poetst. Het zorgt er namelijk voor dat je gebit wordt gereinigd en dat gaatjes worden voorkomen. Daarnaast wordt aanslag op je tanden ook verwijderd. Dit komt omdat tandpasta voor een deel uit schuurmiddel bestaat. Wij hebben tandpasta’s van onder andere Oral-B, Zendium, Sensodyne en Elmex in ons assortiment. Bij ons vind je alles wat je zoekt!

Werking van tandpasta

Tandplak hoopt zich gedurende de dag op rond je tanden, waardoor het verstandig is om elke dag twee keer te poetsen. Hierdoor verwijder je de meeste tandplak. Maar tandpasta heeft nog meer functies. Zo zorgt de fluoride ervoor dat gaatjes en tandvleesproblemen worden voorkomen. Daarnaast wordt aanslag van de tanden verwijderd door het schuurmiddel. Dit zorgt ervoor dat je tanden witter worden. En natuurlijk zorgt tandpasta voor een frisse adem en een schone mond. Maar omdat een tandenborstel niet overal bij kan, is het verstandig om extra middelen te gebruiken voor een optimale mondverzorging. Gebruik, naast alleen een tandenborstel, ook flosdraad om tandplak tussen je tanden te verwijderen. Vind je dit niet voldoende? Kijk ook eens bij ons aanbod aan monddouches en elektrische tandenborstels.

Gevoelige tanden

Heb jij gevoelige tanden? Gebruik dan een tandpasta voor gevoelige tanden. Deze bevat stoffen die de prikkelgeleiding van de tandzenuw vermindert of stoffen die de kanaaltjes naar de tandzenuw blokkeren. Het merk Zendium heeft verschillende soorten tandpasta voor gevoelige tanden. Natuurlijk kun je deze gewoon in ons assortiment vinden. Kijk ook eens bij ons aanbod aan tandenborstels. Het is wijsheid om niet teveel kracht te zetten met de tandenborstel als je last hebt van gevoeligheid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help