POP top teaser image

Oogcrème

Omdat de huid rond je ogen wat dunner is dan bij de rest van je gezicht, verschilt oogcrème van andere crèmes voor je gezicht. De oogcrème breng je direct rondom het oog aan en helpt fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid te verminderen. Ontdek ons aanbod oogcrèmes en –serums hier!

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Oogcrèmes

De huid rond je ogen is gevoeliger dan de rest van je huid. Dit komt omdat de huid daar dunner is dan in de rest van je gezicht. Daarom moet de huid rond je ogen een speciale verzorging krijgen. Om jou daarbij te helpen, hebben wij een groot aanbod aan oogcrèmes voor je. Kies uit verschillende merken zoals Chanel, Clinique, Dior en Nivea.

Wat doet oogcrème?

Ken je dat vermoeide gevoel in de vroege ochtend of na een stressvolle dag? Vermoeidheid zorgt voor wallen en lijntjes onder je ogen. Om deze tekenen van vermoeidheid te verminderen, is een oogcrème zeer geschikt. Deze breng je direct rondom het oog aan en zorgt ervoor dat de huid onder je ogen optimaal gehydrateerd en gevoed wordt. Dit zorgt ervoor dat wallen en lijntjes onder de ogen verleden tijd worden. Wil je graag je hele gezicht goed verzorgen en hydrateren? Kijk dan ook eens bij ons aanbod aan dagcrèmes en nachtcrèmes.

Welke oogcrème heb ik nodig?

Wil jij graag af van die donkere kringen onder je ogen? Dan zijn de Clinique oogcrèmes perfect voor jou. Deze oogcrèmes voelen niet vet aan en minimaliseren wallen en fijne lijntjes rondom de ogen. De Clinique oogcrèmes zijn geschikt voor alle huidtypen. Heb jij juist een wat rijpere huid of een huid die wat extra aandacht nodig heeft? Dan zijn de Nivea oogcrèmes zeer geschikt voor jou. Deze oogcrèmes activeren de stofwisseling van de huid van binnenuit, waardoor rimpels en donkere kringen sterk verminderen. Zo oog jij weer fris en jong!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help