POP top teaser image

Gezichtsolie

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen zodat je er stralend uit blijft zien. Je huid heeft dagelijks heel wat te lijden en dankzij de gezichtsolie van wehkamp geef je je huid wat extra’s. De gezichtsolie beschermt je huid en zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. Wij hebben gezichtsolie voor elk type huid en zowel voor dames als voor heren. Kies olie geschikt voor jouw huidtype.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Een olie mag niet ontbreken aan je verzorgingsritueel voor je gezicht

Twijfel je of gezichtsolie niet te vet is voor je huid? Niet doen hoor, bij wehkamp vind je een geschikte olie voor iedereen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn oliën geschikt voor de meeste huidtypen. Dit heerlijke verzorgingsproduct is dan ook niet meer weg te denken uit de huidverzorgingswereld. Er is gezichtsolie tegen rimpels, gezichtsolie tegen acne, er zijn olies voor vrouwen en mannen; je kunt het zo gek niet bedenken. Dit beautyproduct moet je absoluut aan je verzorgingsritueel toevoegen.

Olie voor je gezicht is eigenlijk een wondermiddel te noemen

De hoeveelheid olie die ons lichaam van nature produceert, neemt af naarmate we ouder worden. Door een olie te gebruiken, help je je huid om gehydrateerd te blijven en een goede balans te houden. Bovendien beschermt de olie tegen invloeden uit de omgeving. Twijfel niet langer om een gezichtsolie te kopen. Een olie kan huidproblemen niet alleen behandelen, maar ook voorkomen. Het is eigenlijk een wondermiddel te noemen. Neem bijvoorbeeld de gezichtsolie voor de droge huid. De olie zorgt ervoor dat je huid gelijk veel soepeler aanvoelt en bovendien ondersteunt zij het herstelvermogen van je huid.

Voor ieder huidtype de juiste olie bij wehkamp

Wehkamp heeft een breed assortiment aan heerlijke oliën voor je geselecteerd. Zo vind je bij ons oliën met een lichtere structuur, zoals de argan gezichtsolie, maar ook biologische gezichtsolie die de rijpe, droge en probleemgevoelige huid kalmeert, hydrateert en beschermt. Voor ieder huidtype vind je bij ons een weldadige olie die je huid verbetert en beschermt. De meeste oliën hebben bovendien een hele lekkere geur, zoals de Garnier bio gezichtsolie die heerlijk naar lavendel ruikt.

Er is altijd een goed moment om een olie te gebruiken

Een gezichtsolie kun je puur gebruiken, maar je kunt ook een paar druppels mengen met je dagcrème of nachtcrème. Van een gezichtsolie voor de droge huid heb je vrijwel nooit genoeg. Heb je een wat vettere huid, dan kun je de olie ook alleen 's avonds aanbrengen. Er is altijd een goed moment om een olie te gebruiken. Voor een probleemhuid is het eveneens een grote aanrader om een gezichtsolie te kopen, je huid zal er snel door kalmeren.

Leg jezelf ook een beetje extra in de watten met een heerlijke olie. Kies bijvoorbeeld voor de argan gezichtsolie of de biologische gezichtsolie en je huid zal gelijk veel soepeler aanvoelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help