Axe deodorant

Verzorg je huid en ga transpiratiegeur tegen met Axe deodorant. De heerlijke geuren van deze deodorant hebben karakter en helpen geurtjes te maskeren. Zo kom je altijd zelfverzekerd voor de dag. De deodorant van Axe is zowel los als in multiverpakkingen verkrijgbaar. Handig, want zo heb je altijd je favoriete deo bij je.

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Met Axe deodorant ruik je altijd fris

Onze geur heeft een grote invloed op de indruk die we op anderen achterlaten. Iemand die lekker ruikt, wordt al snel bezien als aantrekkelijk – en het is zo gemakkelijk om lekker te ruiken! Alles dat je nodig hebt, is Axe eau de toilette, Axe douchegel en natuurlijk Axe deo. Bij ons koop je je favoriete Axe deodorant in de aanbieding. Welke geur kies jij?

De verschillende Axe deodorants

Ga je voor de Axe Apollo deodorant spray, de Axe Click deodorant spray, de Axe Dry deodorant spray of de Axe Ice deodorant? Ook de Axe deodorant Musk is nog steeds een populaire keuze. Axe heeft een ruim assortiment, waardoor iedereen een deodorant vindt dat perfect bij hem past. Sommige deodorants houden 48 uur, terwijl andere zelfs wel tot 72 uur werkzaam zijn! Koop een nieuwe Axe deodorant in de aanbieding en verwen jezelf met een heerlijk geurtje.

Deodorant bodyspray of anti-transpirant?

Er is een verschil tussen deodorant bodyspray en anti-transparant. Anti-transpirant zal ervoor zorgen dat je minder zweet onder je oksels. Hierdoor krijg je minder snel zweetvlekken en ook helpt het een zweetgeur te voorkomen. Bodyspray helpt zweet in mindere mate te voorkomen, maar maskeert het met een lekkere geur. Anti-transparant en bodyspray kun je normaal gesproken dus het beste beide gebruiken. Zo zweet je minder en draag je een lekkere geur. Axe anti-transpirant, zoals de Axe Ice deodorant, heeft echter al een lekker geurtje van munt en citroen. Je hoeft hiernaast dus niet ook nog een bodyspray te gebruiken.

Hoe spuit je het beste deodorant?

Of je nu Axe Dry deodorant spray, Axe Apollo deodorant spray of de Musk deodorant gebruikt, het belangrijkste is dat je de deodorant op een juiste manier aanbrengt. De meeste mensen spuiten deo ’s morgens, maar wist je dat het juist beter is om ’s avonds je deo op te doen? Doe dat vlak voordat je gaat slapen. Je lichaam is in rust en je zweetklieren werken ’s nachts minder hard. Je oksels blijven langer droog en hierdoor heeft de deodorant meer tijd om in te trekken en zal het beter werken. Smeer of spuit de deo niet direct na het douchen. Wacht in ieder geval een kwartier, zodat de oksels helemaal droog zijn. Wees ook niet te zuinig en neem de hele oksel mee voor het beste resultaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.