lichaamsverzorging

Badschuim

Je komt terug van een lange dag werken en je wilt even een momentje voor jezelf. Ga eens lekker in bad. Gebruik een lekkere badschuim en kom even helemaal tot rust. Wij hebben badschuim, badkristallen ...

29 resultatensorteren op
aanbevolen

Badschuim

Wil jij graag heerlijk ontspannen na een lange werkdag? Dan is een lekker, warm bad een goed idee. Wij hebben een aanbod aan badschuim, badkristallen en badzout voor jou, zodat jij jezelf optimaal kunt verwennen wanneer jij daar zin in hebt. Kies uit merken zoals Kneipp, Riviera Maison Pure Elements en Treets.

Ontspannen gevoel

Heb jij jezelf geestelijk of lichamelijk hard ingespand vandaag? Dan is het belangrijk om jezelf weer in balans te krijgen. Kneipp Lavendel badzout helpt jou hierbij. De geur van lavendel harmoniseert en brengt je lichaam volledig tot rust. Een andere optie om jezelf te verwennen in bad zijn de bruisballen van Treets. De bruisballen zijn er in verschillende varianten en kleuren en hebben allemaal een unieke formule die jou heerlijk laten genieten. Wil jij af en toe eens iets anders dan een badschuim? Kijk dan eens bij ons aanbod aan badoliën.