Winza Outdoor Covers tuinmeubelen

Met een Winza outdoor cover geniet je nog langer van je nieuwe tuinset. Deze stevige hoezen beschermen je meubelen tegen alle invloeden van buitenaf, waardoor ze veel langer meegaan. Bekijk nu onze collectie Winza outdoor covers en bestel de passende hoes meteen online.

41 Resultaten
Aanbevolen

41 Resultaten

Geniet extra lang van je tuinmeubelen met een Winza outdoor cover

Je tuinmeubelen komen met alle weersomstandigheden in aanraking. In de winter krijgen ze met heel wat regen en vorst te maken, terwijl ze in de zomer aan uv-stralen worden blootgesteld. Alle deze weersinvloeden zorgen ervoor dat je meubelen verouderen en dat ze hun prachtige glans verliezen. Winza produceert daarom diverse beschermhoezen voor tuinmeubelen. Hun covers zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn uv-bestendig en waterdicht. Een Winza outdoor cover is de ideale oplossing om je nieuwe tuinmeubelen of loungeset tegen schade te beschermen.

Tijdens het plaatsen van de hoes over de meubels moet je met twee zaken rekening houden. Zorg er ten eerste voor dat de hoes afloopt. Op deze manier blijven er geen plassen op de cover liggen en vermijd je vochtschade. Verder moet je ook voldoende ventileren. Door ongeveer 5 centimeter tussen de grond en de onderkant van de hoes te laten, kan er geen condensvorming in de cover ontstaan.

Een Winza outdoor cover voor elk meubel

Bij wehkamp hebben we onze collectie Winza outdoor covers zorgvuldig samengesteld. We hebben ervoor gezorgd dat we voor elk meubel een geschikte hoes hebben, zodat de kwaliteit van je hele tuinterras bewaard blijft. In ons assortiment vind je covers voor tuintafels en parasols. Deze hoezen zijn van duurzaam PP gemaakt en zijn in een mooie grijze kleur verkrijgbaar. Alle covers zijn met klittenband afgewerkt, zodat je ze eenvoudig aan de meubelen bevestigt.

Verder hebben we ook hoezen voor hele loungesets in onze collectie opgenomen. Deze covers zijn in diverse formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. We beschikken zelfs over modellen met een handige L-vorm. Deze hoezen plaats je over je stijlvolle loungebank, zonder dat je je meubelen hoeft te verschuiven.

Voor de beste Winza covers moet je bij wehkamp zijn

Tuinmeubelen zijn een hele investering. Je wilt er dan ook zo lang mogelijk van genieten. Met een van onze Winza outdoor covers is dit geen probleem. De hoezen beschermen je meubelen tegen alle mogelijke schade en houden ze ook vrij van vuil. Dankzij deze hoogwaardige covers vervagen de kleuren van je tuinset niet en zien de meubelen er lange tijd als nieuw uit. Kies de gepaste cover nu nog uit en bescherm al je tuinmeubelen optimaal.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.