Winza Outdoor Covers tuinmeubelhoes L-vorm 300

  72.95
  4.5/5

  Winza Outdoor Covers tuinmeubelhoes L-vorm 300

  Beschermhoes voor een hoek lounge set. De hoes is gemaakt van een luxe PP textiel met coating, in de kleur grijs, is waterdicht, UV bestendig en kleurvast.
  Garantie: 2 jaar

  Waarom heb ik een beschermhoes nodig?
  Het beschermen van je tuinmeubel is zeer belangrijk om de levensduur te verlengen. UV-straling, regen en vorst zorgen ervoor dat het materiaal van je tuinmeubel verouderd. Door middel van een beschermhoes bescherm je je tuinmeubel tegen deze weersinvloeden. Ook houd je je tuinmeubel vrij van vuil.

  Hoe gebruik je de beschermhoes?
  Het gebruik van onze beschermhoezen is simpel. Je plaatst de hoes over je tuinmeubel en je bevestigt de hoes met klittenband aan het onderstel. Om waterplassen te voorkomen moet je ervoor zorgen dat de hoes afloopt. Je kunt een bobbin op je tuinmeubel zetten voordat je deze bedekt met de hoes. Hierdoor zal het water van de hoes aflopen. Het tuinmeubel moet goed droog zijn voordat je deze bedekt met de hoes. Dit is belangrijk om vochtschade te voorkomen.

  Hoe zorg ik voor ventilatie?
  Ventilatie is zeer belangrijk voor tuinmeubelen. Daarom adviseren wij altijd ongeveer 5 centimeter vrij te laten tussen de onderkant van de hoes en de grond zodat er voldoende ventilatie mogelijk is. Door de wisselende weersomstandigheden kan er vocht ontstaan onder je hoes. Voldoende lucht onder de hoes kan vocht en damp onder de hoes voorkomen. Vocht en damp kunnen namelijk vochtschade aan je tuinmeubel veroorzaken. Ook het plaatsen van de bobbin onder de hoes, draagt bij aan een goede ventilatie van je tuinmeubel. Ook adviseren wij je om de tuinset regelmatig te ventileren door de hoes af en toe even van de tuinset af te halen.

  Kan ik (tuin)kussens onder mijn beschermhoes laten?
  (Tuin)kussens kunnen niet onder een beschermhoes blijven liggen, echter voor een korte periode en onder gunstige omstandigheden kan dit wel. Als de kussens voor een langere tijd worden bewaard onder de hoes, is het mogelijk dat de kussens door eventuele condensvorming onder de hoes beschadigen/beschimmelen.

  Afmetingen
  - Lengte: 300 cm bij 300 cm
  - Diepte: 90 cm
  - Hoogte: 70 cm
  lees meer

  Specificaties

  Type hoesLoungeset
  Afmeting (cm)(lxbxh) 300x300x70 cm
  Lengte (cm)300
  Hoogte (cm)70
  Breedte (cm)300
  Diepte (cm)90
  MateriaalPolypropyleen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  4.5/5
  Gemiddelde van4 reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Denim Deals
  Shop 20% korting

  Categorieën

  Mijn account
  Help