Grijze tuinmeubelhoezen

Wat mooi is, moet mooi blijven: daar is geen twijfel over mogelijk. Dat geldt ook zeker voor je tuinmeubelen. Want terwijl jij binnen zit, trotseren je tuinmeubelen de elementen van de natuur... iedere dag weer. Daarom moet je zeker nu een kijkje nemen bij ons aanbod van tuinmeubelhoezen in het grijs. Zo houd jij de meubelen voor je tuin mooi, alsof je ze gisteren kocht.

76 Resultaten
Nieuwste collectie

76 Resultaten

Dit is waarom ook jij een grijze tuinmeubelhoes kopen wilt

Met een tuinmeubelhoes dek jij je mooie tuinset veilig af. Zo bescherm je het tegen regen en de felheid van de zon. Zonder beschermhoes worden de kleuren van je tuinset sneller vaal en kan hout gaan uitdrogen en scheuren. Regen zorgt uiteindelijk voor vuil op kunststof en mogelijke weerplekken op hout. Koop je een tuinmeubelhoes, dan bescherm je je set tegen vuil en regen, blijft het droog en worden kleuren behouden. Kies wel een hoes die ademt. Hierdoor voorkom je dat er toch condens op de set ontstaat, met schimmelplekken als gevolg.

Voor ieder soort tuinmeubel een geschikte hoes

Er is geen tuinmeubel gelijk. Zo kun je bij tuinmeubelen denken aan een set met tafel en stoelen, maar ook een loungeset en zelfs een parasol. Voor deze meubelen is er een speciale hoes verkrijgbaar, in verschillende afmetingen en materialen. Denk hierbij aan materialen als plastic en kunststof. Je koopt de hoezen met een lengte van 80 cm tot en met 310 cm, een breedte van 32 cm tot en met 300 cm en een hoogte van 40 cm tot en met 285 cm voor een parasol. Het voordeel van tuinmeubelhoezen met een grijze kleur is dat je er minder snel vuil op ziet en ze toch een stijlvolle uitstraling hebben.

Grijze tuinmeubelhoezen koop je bij wehkamp

Precies zoals je van wehkamp gewend bent, koop je ook je grijze tuinmeubelhoezen van verschillende merken. Zo vind je binnen ons aanbod tuinmeubelhoezen met de grijze kleur van merken zoals Eurom, Sunred en Hartman. Voor ieder type tuinmeubel is er een passend model te vinden, evenals hoezen die passen bij verschillende soorten budget. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters vind je bijvoorbeeld altijd een hoes met een prijs die past binnen jouw budget. Plaats je vandaag je bestelling? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag nog wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.