Eurom tuininrichting

Terrasverwarmer nodig? Dan denk je natuurlijk aan Eurom! Staand of hangend, voor je hele tuin of alleen in een partytent. Wij hebben de perfecte Eurom tuininrichting voor jou.

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Met Eurom tuininrichting wil je elke dag buiten zijn

Op een steenworp afstand van Zwolle, in de Kop van Overijssel, is Eurom al tientallen jaren een bekend bedrijf. Eurom is specialist op het gebied van elektrische apparatuur, met name apparaten die warmte geven. Kachels voor binnen, maar ook terrasverwarmers. Niet de meest duurzame keuze, maar zo vaak mogelijk buiten zijn, is gewoon heerlijk. Bovendien verwarm je met een Eurom terrasverwarmer heel gericht. Een stuk duurzamer dus dan je wellicht denkt. En ook bij Eurom staat de technologie niet stil, waardoor er steeds zuinigere producten worden ontwikkeld, zonder dat jij in de kou hoeft te zitten.

Koud hè, bij de buren?

Je buren besloten van het lekkere weer te genieten en de barbecue te gebruiken. Jij had meer zin in een frisse pastasalade en hebt die heerlijk met je gezin aan je diningset in het avondzonnetje opgegeten. Snel opruimen en de kinderen naar bed brengen om nog even met je geliefde op de lougebank te genieten van elkaars gezelschap terwijl de zon ondergaat. Je buren zijn klaar met barbecueën en merken dat het wat fris wordt. Aan hun kant van de schutting tenminste, want jullie hebben lekker de terrasverwarmer aangezet. Terwijl zij zich aan de afwas wagen, gaat het buitenleven bij jullie nog uren door. De terrasverwarmers van Eurom zijn er zowel staand als hangend en zowel op gas als elektrisch. Bij een terrasverwarmer op gas zit je nooit met lelijke snoeren, maar je moet wel zorgen voor een gevulde tank. Of je heater nu een bepaalde hoek van je terras moet verwarmen of midden in je partytent moet hangen; Eurom heeft een passende oplossing.

Wanneer zit jij er warmpjes bij?

Of het nu een staande heater wordt, een plafondverwarmer of een terrasverwarmer die je aan de muur monteert, onze voorraad is groot. Geen gedoe met lang wachten op je bestelling. Vandaag besteld, is meestal morgen in huis. Wil je er nog op besparen? Natuurlijk wil je dat! Daarom is er geregeld sale, ook op de terrasverwarmers van Eurom. Betaal je nieuwe heater direct, achteraf of in termijnen. Mocht je wat vragen hebben over je nieuwe terrasverwarmer, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar om je te helpen met je keuze.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help