Gaslantaarns

Kan je tuininrichting nog wel wat extra sfeer gebruiken? Schaf dan een mooie gaslantaarn aan. Gaslantaarns geven je tuin ‘s avonds een heel andere look, waardoor je weer opnieuw verliefd wordt op jouw stukje grond. Welke gaslantaarns gaan jouw zomeravonden verlichten?

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Hoe werkt een gaslantaarn?

Een gaslantaarn is een lamp die op gas werkt. Draai allereerst een gascartouche in het product. Vervolgens draai je met de draaiknop van de lantaarn de gastoevoer open. Daarna steek je met een lange aansteker het vuurtje aan. Een gaslantaarn kan wel zes uur branden met een volle gascartouche.

Waarom gaslantaarns in je tuin plaatsen?

Gaslantaarns geven weinig warmte af. Ze zijn dus niet als buitenkachel te gebruiken. Ze verlichten je tuin een beetje, maar dienen voornamelijk als sfeermakers. Waar je de lantaarns neerzet, is afhankelijk van het model. Er zijn gaslantaarns in de vorm van fakkels te koop. Deze kun je in het gras steken. Andere modellen zijn als lantaarn op tafel te zetten of op te hangen. Zet ze bijvoorbeeld op de salontafel op je terras wanneer je in de avond buiten even wilt nagenieten van de dag. Er zijn ook een aantal gaslantaarns van Cosiscoop die je veilig binnen neer kunt zetten.

Waar kun je de gaslantaarns mee combineren?

Aangezien de gaslantaarns niet echt warmte afgeven, is het verstandig om de lampen te combineren met een terrasverwarmer, zodat je ook laat in de avond lekker buiten kunt zitten. Wil je wat extra licht en warmte? Voeg dan ook een tuinhaard toe aan je tuininrichting.

Hoeveel gaslantaarns heb je nodig?

Dit is afhankelijk van waar je de lantaarns wilt plaatsen. Wil je het voetpad in je tuin verlichten met gasfakkels? Stel dat je een voetpad hebt van negen meter. Je kunt besluiten om de anderhalve meter een fakkel neer te zetten. Dan heb je zes fakkels nodig - of twaalf als je de fakkels aan beide kanten van het pad in de grond wilt steken. Als je de gaslantaarns wilt gebruiken om meer sfeer te brengen op je terras, zul je genoeg hebben aan een tot drie lampen. Combineer ze met slingerlichtjes of met een tuinhaard als je extra licht op je terras wilt.

Wil jij je terras en tuin zomerklaar maken voor gezellige avonden buiten met vrienden en familie? Gaslantaarns zijn de perfecte manier om extra sfeer te creëren. Welke gaslantaarns verwelkom jij in je tuin?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help