Gaslantaarns

24 resultaten
nieuwste collectie

24 resultaten

Zit altijd comfortabel met een gaslantaarn in de tuin

Houd je van een avondje borrelen in de tuin wanneer het weer dat toelaat? Zolang je maar droog zit zorg je met een fijne gaslantaarn voor warmte in jouw zithoek. Kleed je tuin of balkon aan met een leuk zitje en een tafeltje. Plaats daarop een veilige gaslantaarn voor buiten in een mooi ontwerp. In onze webshop vind je een groot assortiment gasverwarmers die weinig ruimte vragen en toch zorgen voor een prettige temperatuur.

Hoe werkt een veilige gaslantaarn?

Wil je een gaslantaarn kopen voor buiten? Dan is het goed om te kiezen voor een lantaarn met een automatische gasstop. De lantaarns van bijvoorbeeld het merk Cosi Fires hebben een veilige stop ingebouwd. Plaats een gaslantaarn nooit in huis, tenzij deze er speciaal voor gemaakt is.

De lantaarns werken met een gascartouche. Zodra de lantaarn eventueel het contact met de cartouche verliest, dan zorgt de gasstop ervoor dat de lantaarn automatisch uitgaat. Zo kies je makkelijk voor een tuinhaard in rond model of voor een trendy vierkante gaslantaarn die optimaal beveiligd is.

Gaslantaarns en tuinhaarden in bijzondere ontwerpen

Houd je van een landelijke romantische look? Een basket gaslantaarn geeft jouw zithoekje in de tuin de finishing touch! Dit type lantaarn geeft een heerlijke warmte af en verlicht jouw avonden op een sfeervolle manier.

Een neutrale zwarte gaslantaarn staat mooi bij een zithoek in iedere kleur of stijl. Houd je een barbecue of een leuk tuinfeestje? Dan geef je jouw tuin een prachtige uitstraling met tuinverlichting, kaarsen of windlichten en een lekker warme zithoek.

Makkelijk shoppen vanuit huis

Een gaslantaarn kopen of kiezen voor nieuw tuinmeubilair, zonwering of een fijne hangmat voor buiten? In onze webshop vind je jouw nieuwe tuininrichting. Laat jouw nieuwe favoriete items makkelijk snel aan huis bezorgen. Betaal je het liefst achteraf? Geen probleem bij Wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.