Terrasverwarmers

Breng jij alle seizoenen graag regelmatig buiten door? Je bent niet de enige, want het buitenseizoen is allang niet meer beperkt tot de zomer. De terrasverwarmers van wehkamp hebben hier zeker bij geholpen. Het hele jaar blijft het altijd aangenaam warm buiten op je terras. Ervaar het zelf!

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Het buitenseizoen eindigt nooit dankzij de terrasverwarmers van wehkamp

Ook als de buitentemperatuur lager wordt, zit jij nog steeds buiten dankzij een fijne terrasverwarmer van wehkamp. Wat is een terrasverwarmer? Een verwarmer voor je terras werkt op gas of is elektrisch. Terrasverwarmers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je staande en hangende verwarmers. Waar let je op als je een terrasverwarmer koopt? Is de plek die je wilt verwarmen beschut? Sommige terrasverwarmers zijn windgevoeliger dan andere. Hoe groot is de oppervlakte van de ruimte die je wilt verwarmen? Dit heeft invloed op de soort terrasverwarmer die het beste past bij jouw behoeften. Hoe groter het te verwarmen oppervlak, hoe meer vermogen je nodig hebt. Een elektrische verwarmer is goedkoper in het gebruik en bij een verwarmer op gas heb je geen last van snoeren. Kies je voor gas? Let erop dat een verwarmer die op butaan werkt niet meer functioneert bij temperaturen rond het vriespunt. Bij een verwarmer op propaan is dit wel het geval.

Een aanvulling op jouw terras: een terrasverwarmer van wehkamp

Bij een terrasverwarmer kijk je niet alleen naar de verwarmer die voor jouw terras het beste functioneert, maar ook naar de stijl. Heb jij een fijne zithoek in de tuin? Een witte terrasverwarmer trekt niet de aandacht als jij bijvoorbeeld een witte overkapping hebt en daarbij ook nog kiest voor een hangende versie van de terrasverwarmer of heater. Zo’n hangende variant neemt bovendien geen ruimte in en je hebt de verwarmer altijd paraat. Ook hebben wij bijvoorbeeld terrasverwarmers in zwart die perfect staan bij jouw tuinmeubelen in industriële stijl. Naast de hangende terrasverwarmers hebben wij ook staande verwarmers die je makkelijk kunt verplaatsen en die rondom warmte geven. Wij hebben verschillende heaters op wieltjes waardoor je ze nog makkelijker van de ene naar de andere plek rijdt.

Koop jouw terrasverwarmer in de sale bij wehkamp

Bespaar geld door je terrasverwarmer in de sale te kopen. Zo houd je geld over voor de inrichting van de rest van je zithoek buiten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help