Tuinstoelen

Leun lekker achterover of schuif je stoel aan tafel. Merken als Wehkamp Home, Hartman, SenS-Line en Exotan hebben tuinstoelen in alle materialen, soorten, maten, vormen en kleuren. Stapelbare tuinstoelen, opklapstoelen, fauteuils, met kussens en zonder kussens.

122 resultaten
aanbevolen

122 resultaten

Tuinstoelen

Bij wehkamp bieden we je altijd graag keuze uit verschillen stijlen en trends. Tuinstoelen zijn daar een perfect voorbeeld van. Tientallen soorten hebben we voor je geselecteerd in ons assortiment. Allibert, Hartman, SenS-Line en Exotan zijn slechts een greep uit de topmerken die we aanbieden. Het voordeel voor jou is natuurlijk dat er heel veel te kiezen valt, terwijl je tegelijkertijd altijd kunt rekenen op tuinstoelen van hoge kwaliteit. En dat is toch precies wat je wilt? Er is echt van alles te vinden, van kuipstoeltjes tot hangstoelen en van strandstoelen tot krukjes. Allemaal zijn ze ontworpen om heerlijk van je tuin te genieten. Of van je balkon. Of zelfs op het strand. Waar je ook besluit ze neer te zetten, wij wensen je er veel plezier mee!

Welke stijl spreekt je aan bij tuinstoelen?

Wist je dat er tuinstoelen worden gemaakt van allerlei verschillende materialen? De exemplaren van kunststof en hout ken je waarschijnlijk wel, maar er zijn ook varianten van aluminium, wicker en metaal. De uitstraling van een tuinstoel hangt sterk samen met deze materiaalkeuze, uiteraard samen met de kleur van de bekleding en van het frame. Omdat niet iedereen van dezelfde kleuren houdt, hebben we een handige selectiemogelijkheid aangemaakt, zodat je direct de tuinstoelen tevoorschijn kunt halen die gekleurd zijn zoals jij dat graag ziet. Ook op materiaalsoort, merk en prijs kun je filteren, dus we maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Het duurt vast niet lang voor je een topper hebt gevonden die helemaal bij jouw stijl past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.