Groene tuinstoelen

De kleur groen past perfect in elke tuin. In combinatie met de natuurlijke tinten groen van planten en bomen zijn de groene tuinstoelen van wehkamp een mooie aanwinst. Wij hebben verschillende soorten tuinstoelen in groen voor zowel je zithoek buiten als je eethoek. Ook in materialen is er voldoende te kiezen als het gaat om onze groene tuinstoelen. Ontdek het zelf!

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

De groene tuinstoelen van wehkamp zijn een perfecte aanvulling op jouw terras of in jouw tuin

In je tuin is vaak al veel groen te zien van planten, bomen en struiken. Ook zijn groene tuinmeubelen gewild. Waarom kies je voor groene tuinstoelen? De combinatie van een groene tuinstoel met de verschillende tinten natuurlijk groen in je tuin zorgen voor een mooi effect. De diverse groentinten combineer je met elkaar voor een natuurlijke uitstraling. Ook kan je er grijs- of bruintinten aan toevoegen om de natuurlijke uitstraling te behouden. Laat deze kleuren bijvoorbeeld terugkomen in een lichtgrijze eettafel die goed past bij jouw groene buiten eettafelstoelen of kies voor bruine tuinkussens. Houd je van warme kleuren? Ga voor een donkergroene tuinstoel en voeg hier kleuren als donkerblauw of okergeel aan toe. Ook roze is een goede optie. Dit zorgt voor een speels effect.

Een groene tuinstoel van wehkamp voor elke gelegenheid

Naast de groene buiten eettafel stoelen om samen met je gezin van de maaltijd buiten te genieten, hebben wij ook groene loungestoelen waarop je helemaal tot rust komt. Als je niet zoveel ruimte hebt, dan kies je voor een loungestoel die je op kunt klappen. Deze neemt ook weinig ruimte in als je je tuinspullen in de winter opbergt in de schuur. Een tuinvoetenbank in het groen komt ook altijd goed van pas. Zo’n tuinvoetenbank is bovendien multifunctioneel. Je gebruikt ‘m ook als bijzettafel of als extra zitplaats voor onverwachte gasten.

Maak het buitenleven in het groen compleet samen met wehkamp

Of je nu een groene en bosrijke tuin hebt of jouw balkon wilt aankleden, wij hebben bij wehkamp naast groene tuinstoelen nog veel meer groen voor jouw terras. Laat de kleur groen terugkomen in de accessoires zoals een groen tuinkussen, een parasol of een groen buitenkleed. Doordat je groen perfect combineert met andere kleuren kan je meer dan voldoende variëren en doe je het nooit fout.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help