tuindecoratie

Tuinaccessoires

Breng sfeer in je tuin met tuinaccessoires zoals windlichten, lantarens en vazen van Mica en Esschert design. Of je nu een tuin of balkon hebt: je wilt het wel leuk aangekleed hebben. Laat je inspirer ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuinaccessoires

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, ook in de tuin. Natuurlijk denk je goed na over de grote lijnen en het ontwerp van je tuin, bijvoorbeeld waar je planten, gras, haag en bestrating komen. Maar daarmee ben je er nog lang niet. Het zijn de tuinaccessoires die je tuin pas echt helemaal maken zoals jij dat bedoeld had. Daarom hebben we er heel veel voor je om uit te kiezen. Het blijft immers een persoonlijke keuze. Wil je bijvoorbeeld een grote glazen vaas in je tuin of vind je dat juist helemaal niks? Hang je graag vogelhuisjes op om je tuin extra leefbaar te maken voor onze gevleugelde vrienden of kies je liever voor een buitenlamp met sensor? Welke tuinaccessoires je ook zoekt, bij wehkamp vind je vast en zeker de ideale producten voor jouw voor- of achtertuin. We bieden je zelfs de mogelijkheid om rustig na te denken over je aankoop. Mocht je besluiten dat het toch niet is wat je zoekt, dan stuur je de gekochte tuinaccessoires gratis retour naar ons. Dat is de service waar we om bekend staan!

Talloze accessoires voor je tuin

Tafellampen, Boeddhabeelden, bloempotten, windlichten, feestverlichting, tuinkussens, insectenvangers, lantaarns, kruidentuintjes… bedenk het maar en wij hebben het. Wat jouw stijl ook is en wat voor tuin je ook hebt, met onze tuinaccessoires maak je het plaatje helemaal compleet. Maak eenvoudig een voorselectie op het product van jouw keuze en je ziet meteen wat we je te bieden hebben. Handig!