Klusaccessoires

Compressors

De verjaardagballonnen kun je zelf nog wel opblazen, maar voor de serieuze opblaastaken is een compressor toch wel onmisbaar. Een autoband die opgepompt moet worden? Of moet de basketbal nodig eens op ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Compressors

Heb je pneumatisch gereedschap waarvoor je perslucht nodig hebt? Dan zijn de compressors uit ons assortiment precies wat je zoekt. Hun naam geeft eigenlijk al aan wat ze precies doen: ze zuigen lucht uit de omgeving aan en comprimeren het, zodat het onder hoge druk weer naar buiten komt. In het buffervat kan een kleine voorraad perslucht worden opgeslagen, maar niet alle compressors beschikken hierover. Ook voor andere doeleinden is een compressor ideaal, zoals het oppompen van banden en het wegblazen van stof en vuil. Waar je het apparaat ook voor gaat gebruiken, wij zorgen dat je altijd kunt vertrouwen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en de prima service waar wehkamp om bekend staat. Dus vergelijk op je gemak de verschillende compressors met elkaar en kies je ideale exemplaar. Bestellen gaat heel snel en eenvoudig!

Twee compressors om te vergelijken

Om je de verschillen tussen de diverse compressors uit ons assortiment te laten zien, zetten we ze naast elkaar voor je. Te beginnen met de BT-AC 200/24 OF van Einhell. Die hoef je amper te onderhouden en je hebt zelfs helemaal geen olie nodig. Dankzij het handvat en de wielen kun je hem gemakkelijk naar de plek rijden waar je hem nodig hebt. De drukindicator en drukcontroleknop geven je de touwtjes in handen. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op doorroesten van de tank. Heb je liever een draagbare compressor, dan hebben we de BT-AC 180 kit van Einhell voor je. Er zit een drukpistool met drukmeter, een slang met wielventiel en een ventiel voor het gebruik van het drukpistool bij. Gebruik hem waar je wilt!