Tuin & klussen

Kassen & opbergen

In een ruime tuin is extra opbergruimte vaak een must. Een berging is een ideale oplossing voor dit soort tuinen, en heb je minder ruimte? Dan is een opbergbox of tuinkast van bijvoorbeeld Allibert ee ...

9 resultatensorteren op
aanbevolen

Kassen & opbergen

Met een tuin kun je alle kanten op. Mocht je dat nu nog niet kunnen beamen, dan komt dat wel nadat je ons zeer uitgebreide assortiment bergingen, kassen en opbergmogelijkheden hebt bekeken. Wat je ook wilt doen in je tuin, wij maken het mogelijk. Met de bergingen die je bij wehkamp vindt, kun je vast en zeker precies het type aanschaffen dat helemaal past bij jouw wensen. Misschien ben je op zoek naar een berging waarin je de fietsen en het speelgoed van je gezinsleden kunt opbergen. Van hout of kunststof: we hebben het allemaal. Kijk eens rustig rond en maak je keuze!

Lekker opgeruimd tuinieren

Hou je van het kweken van je eigen groenten en kruiden, dan weet je hoe handig kassen kunnen zijn voor de extra kwetsbare varianten. Zo zorg je ervoor dat ze in alle rust kunnen uitgroeien en je optimaal geniet van al het harde werk dat je erin gestopt hebt. Bekijk ons assortiment en zie welke kas het beste bij jouw tuin en gewas past. Wil je al je tuinierspullen overzichtelijk opruimen, dan hebben we diverse opbergrekken, tuinkasten en opbergboxen voor je. Vaak zijn de beschikbare ruimte die je hebt en de afmetingen van het artikel hierbij belangrijk, omdat je juist op zoek bent naar een kast die op dat ene plekje past. Neem de tijd om je beslissing te nemen.