beveiliging

Intercom

Wil jij graag zien of horen wie er voor de deur staat voor je open doet? Dan is een intercom wat voor jou! We hebben onder andere video- en deurintercoms voor je, dus kom het complete aanbod ontdekken ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Intercom

Wil je eerst checken met wie je te maken hebt voordat je de deur van je huis of appartement open doet? Daar is een intercom ideaal voor. Vooral als er een grote afstand tussen jou en je bezoeker is, kun je handig gebruik maken van dit communicatiemiddel. Bijvoorbeeld als je een bedrijf hebt met kantoor op de eerste verdieping, maar je wilt niet dat iedereen zomaar kan doorlopen. In dat geval kun je een intercom installeren om ervoor te zorgen dat je de volledige controle houdt. Kijk bij ons eens rond naar de verschillende soorten die er zijn. Je vindt vast wat je zoekt!

Welk type intercom past bij jou?

Grappig eigenlijk, dat een intercom in principe hetzelfde werkt als een babyfoon of een walkietalkie. Je kunt immers met een andere persoon op afstand communiceren. Intercoms worden vooral toegepast in appartementengebouwen, vrijstaande huizen met een hek en bij bedrijven. Met de producten die wij je te bieden hebben kun je alle kanten op. Zo hebben we voordelige intercoms waarmee je eenvoudig kunt praten met bezoekers die voor de deur staan. Door middel van een drukknop kun je vervolgens de deur openen. Wil je liever ook nog zien met wie je te maken hebt? Dan hebben we ook een intercom met videofunctie, zodat je op je kleurenscherm precies kunt zien wie er aanbelt. Dat is wel zo’n veilig idee. Uiteraard kun je bij alle intercoms het belvolume aanpassen en wordt al het materiaal dat je nodig hebt voor de installatie bijgeleverd. Voor je het weet is je nieuwe intercom klaar voor gebruikt!