• uitverkocht

  TP-Link HS100P3 smartplug (set van 3)

  49.90
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  TP-Link HS100P3 smartplug (set van 3)

  Deze set van 3 smartplugs HS100P3 bestaat uit 3x HS100 smartplug van TP-link. Deze zijn gemakkelijk in te stellen en maakt het nog makkelijker om jouw huishoudelijke apparaten overal ter wereld te beheren met slechts een tik op je smartphone. Ontmoedig inbrekers door je lampen in en uit te schakelen volgens een schema zodat het lijkt alsof je altijd thuis bent als je eigenlijk weg bent.

  Beheer en automatiseer zonder uit je bed te hoeven stappen
  Met een tik op je smartphone, kun je gemakkelijk jouw lampen en andere apparaten in de woonkamer uitschakelen zonder uit bed te hoeven stappen. Of stel bijvoorbeeld schematisch in dat alle lampen om middernacht uitschakelt worden.

  Nooit meer apparaten aan laten staan
  De smartplug geeft je een gerust gevoel met de aftel timer functie, welke automatisch alle werkende huishoudelijke apparaten uitschakelt (e.g. strijkijzer of krultang) wanneer je vooraf een tijdslimiet hebt ingesteld.

  Compatibel met Android, iOS en Amazon Echo
  Je kunt de smartplug koppelen met de Amazon Echo voor stemcontrole. De gratis Kasa app biedt u de mogelijk om ze te beheren vanaf elke Android (4.1 of hoger) of iOS (iOS 8 of hoger) smartphone.

  Handige toepassingen van de HS100: 
  Toegang op afstand
  Beheer apparaten die verbonden zijn met de smart plug waar je ook maar internet hebt, door gebruik te maken van de gratis Kasa app op je smartphone.

  - Schema
  Rooster de smart plug in om automatisch elektronica in of uit te schakelen naar behoefte, zoals de lampen inschakelen bij zonsondergang of uitschakelen bij zonsopgang.

  - Amazon Echo Stem Controle
  Amazon Echo (aparte verkoop) laat je apparaten beheren die verbonden zijn met de smart plugs door gebruik te maken van je stem.

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen: 10,03 x 6,63 x 7,7 centimeter
  - Gewicht: 131,8 gram
  lees meer

  Specificaties

  Wifi
  Bluetooth
  Type1 stuk
  Breedte (cm)100,3
  Hoogte (cm)7,7
  Diepte (cm)66,3
  UitvoeringOpbouw
  bekijk alle specificaties
  Wifi

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.