Reisenthel tassen

Keep it easy! Of het nu om accessoires voor in huis of om het omvangrijke assortiment tassen en reisartikelen gaat – Reisenthel maakt het leven comfortabeler! Centraal staat de veelzijdige collectie tassen: allang hebben de carrybag, de carrycruiser en de toilettassen zich tot bekende en algemeen geliefde producten ontwikkeld. Creativiteit, enthousiasme en de liefde voor detail kenmerken Reisenthel.

3 Resultaten
Nieuwste collectie

3 Resultaten

Reisenthel toilettassen

Een druk sociaal leven hebben of zelfs maar veel interesses onderhouden biedt voor een vrouw toch altijd andere uitdagingen dan voor een man. Een man trekt zijn kleren aan, checkt even of die wel geld bij heeft en kan vertrekken. Een vrouw? Daar komt nog make-up bij, toiletspullen die nodig zijn en natuurlijk ook de tandenborstels en alle verzorgingsspullen die de man geheid vergeten is. Een moderne toilettas zorgt er voor dat je jouw spullen voor op reis, op de camping of voor op het festival niet alleen goed kunt organiseren maar ook veilig afsluiten. Reisenthel toilettassen daarenboven niet enkel praktisch gemak maar ook schoonheid!

Toilettassen: jouw stijl

Reisenthel is één van de bekendste merken voor dit product. Dat is een logisch resultaat als producent van sierlijke en kwaliteitsvolle toilettassen. Zo heb je de keuze tussen tal van prints en materialen. Een XL reistas? Een hangende toilettas? Een exemplaar uit leer, katoen of nog iets anders? De keuze is aan jou!

Op alles voorzien

Een goede toilettas is niet alleen een hebbeding dat van groot praktisch nut is: een goede toilettas is op alles voorzien. Dat betekent ook dat Reisenthel toilettassen tegen een stootje kunnen en te verwachten problemen perfect kunnen opvangen. Is er een potje of zalfje gelekt? Geen nood: de Reisenthel toilettassen zullen er geen schade van ondervinden en maak je ook al eenvoudig schoon.

Reisenthel toilettassen gezien die jou wel kunnen bekoren bij wehkamp? Aarzel dan niet en bestel ze nu: we bezorgen gratis bij een bestelling vanaf 20.-

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.