Helmen

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Voorkom hoofdletsel bij je kindje

Het dragen van een helm tijdens het fietsen is niet verplicht in Nederland, maar wel verstandig. Mocht je kind toch onverhoopt van zijn of haar fietsje vallen of jijzelf met kind en fiets ten val komen, dan kan een helm ernstig hoofd- en hersenletsel voorkomen. Zeker de allerkleinste kindjes vallen in het begin nog regelmatig van hun fietsje en een helm kan dan echt veel veiligheid bieden.

Fietshelmen voor een kind in vrolijke kleurtjes en met gezellige printjes

Natuurlijk moet je er absoluut niet aan denken dat dit je kindje kan overkomen, dus laten we daarom eens naar de 'leuke' kant van de fietshelmpjes op deze pagina kijken. Wanneer je namelijk langs deze pagina scrolt, zie je dat de fietshelmpjes verkrijgbaar zijn in allemaal gezellige kleurtjes. Je kindje zal het prachtig vinden. Kies zelf een mooie helm uit of nog leuker: laat hem of haar zelf een helm uitzoeken.

Roze of PAW Patrol

Rubble, Marshall, Rocky, Chase, Zuma, Skye; als je kindje fan is van PAW Patrol, dan weet je over wie we het nu hebben. Zou het in dat geval niet heel leuk zijn om je kindje een PAW Patrol helm te geven? Of is jouw zoon of dochter gek op de kleur roze en moet het gewoon een fietshelm voor een kind in roze worden? Wat dacht je van een helm met Disney figuren? Het kan allemaal.

Nog meer activiteiten waarbij een helm voor je kind goed van pas komt

Stepjes, skeelers, skateboards mountainbiken; naast 'gewoon' fietsen zijn er nog meer activiteiten waarbij het verstandig is om een valhelm voor je kind te hebben. De helmen op deze pagina kunnen gelukkig ook fungeren als kinder skate helm, skeeler helm voor je kind of een mountainbike helm voor je kind.

Morgen al veilig op de fiets

Ga je morgen voor het eerst een rondje fietsen met je kind? Of is je kind morgen jarig en heb je halsoverkop toch besloten dat je er ook voor de veiligheid een helm bij wilt geven? Goed bezig! Je bent overigens ook helemaal niet te laat als je morgen al een fietshelm nodig hebt, want als je nu je nog een bestelling voor een fietshelm plaatst, bezorgen wij de helm morgen nog bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help