Braces & sporttape

Door te sporten en te bewegen worden onze botten en pezen steviger, spieren worden dikker en je gewrichten worden soepeler. Maar soms gaat dit even mis en verrek je een spier, je verzwikt je enkel of je krijgt geleidelijk aan een tenniselleboog. Dan kan het handig zijn om tijdelijk ondersteuning te hebben voor deze verzwakte of geblesseerde lichaamsdelen door middel van een (sport-)bandage of sporttape.

12 Resultaten
Nieuwste collectie

12 Resultaten

Sportblessure

Door te sporten en te bewegen worden onze botten en pezen steviger, spieren worden dikker en je gewrichten worden soepeler. Maar soms gaat dit even mis en verrek je een spier, je verzwikt je enkel of je krijgt geleidelijk aan een tenniselleboog. Dan kan het handig zijn om tijdelijk ondersteuning te hebben voor deze verzwakte of geblesseerde lichaamsdelen doormiddel van een (sport-)bandage of sporttape. Met deze extra ondersteuning kan jij weer zonder last sporten en bewegen!

Bandages

Een (sport-)bandage kan je gebruiken als extra ondersteuning als je last van je gewrichten hebt tijdens het sporten of gewoon in het dagelijks leven. Wehkamp biedt diverse bandages voor je pols, elleboog, enkel en knie. Bandages zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat dit voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft toepasbaar is.

Sporttape

Sporttape is ideaal om te gebruiken als je last hebt van zwakke of geblesseerde gewrichten. Deze tape zorgt tijdens het sporten voor extra versteviging, je kan met hiermee bijvoorbeeld je enkel vastzetten tijdens een wedstrijd, met als doel bewegingsbeperking van de gewrichten. Deze sporttape dien je na een wedstrijd of na het sporten direct weer te verwijderen, om de circulatie weer op gang te brengen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help