Zweetbanden

26 Resultaten
Aanbevolen

26 Resultaten

Verder navigeren

Zweetband kopen om onbezorgd te sporten

Niets zo lekker als flink sporten! Het is goed voor geest en lichaam en het kan ook heel gezellig zijn. Van de meeste work-outs zal je flink gaan zweten. Daarom is een zweetband de perfecte accessoire om aan je sportoutfit toe te voegen. Bij wehkamp vind je onder andere de Craft en de Nike zweetband.

Waarom zweetbandjes dragen?

In de sportschool is het vrij eenvoudig om een sporthanddoek mee te nemen van fitnessapparaat naar fitnessapparaat. Als je flink begint te zweten, kun je daarmee de druppels van je voorhoofd vegen. In sommige gevallen is een handdoek echter niet zo handig. Tijdens een groepsles bodypumpen is het vervelend als je iedere keer moet stoppen om naar je handdoek te grijpen. Ook als je aan het rennen bent op de loopband kan het pakken van je handdoek je uit je ritme halen. Daarnaast zou het op de loopband kunnen vallen. Veel makkelijker is het als je een bandje om je pols of om je hoofd hebt om het zweet uit je ogen te houden. Zo houd je altijd je handen vrij en je hoeft bovendien minder mee te nemen in je sporttas.

Polsband of zweetband voor je hoofd?

Kies je voor een zweetband om je pols of om je hoofd? Dat is voornamelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als je het niet prettig vindt om een band om je hoofd te dragen, is het polsbandje een logisch alternatief. Bovendien hebben deze zweetbanden het voordeel dat je ook zweet van bijvoorbeeld je hals kunt wegvegen. Het voordeel van een hoofdband is dat je het zweet niet weg hoeft te vegen, maar dat het op de perfecte plek zit om voorhoofdzweet te absorberen en het zo uit je ogen te houden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help