Sportpetten

29 Resultaten
Aanbevolen

29 Resultaten

Toffe petjes om te dragen tijdens het sporten

Zon, wind, regen; je ervaart het allemaal tijdens het hardlopen en andere sporten. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te beschermen tegen deze weersomstandigheden. Zo biedt goede sportkleding onder andere bescherming tegen de wind en kun je speciale sporthandschoenen dragen die je handen beschermen tegen de kou. Een ander accessoire dat vaak gedragen wordt tijdens het sporten is een sportpet. Bij wehkamp verkopen we verschillende sportpetten van diverse merken.

Bescherming tegen verschillende weersomstandigheden

Topmerken zoals Donnay, Puma en Craft hebben sportpetten aan hun collectie toegevoegd. Logisch, want zo'n petje staat super sportief en brengt verschillende voordelen met zich mee. Het dragen van een pet zorgt er bijvoorbeeld voor dat je ogen worden beschermd tegen fel zonlicht. Daarnaast biedt een petje tijdens het sporten je hoofd bescherming tegen regen, wind en de hitte van de zon. Bij wehkamp verkopen we petten van al deze topmerken, waardoor je ook nog eens zeker weet dat je een pet van goede kwaliteit aanschaft.

Sport pet voor dames of een sport pet voor heren

Het aanbod bestaat uit diverse petten voor dames en heren. Je kunt kiezen uit petjes in wit, blauw, oranje of groen. Naast sportpetjes die het hele hoofd bedekken, zijn er ook zonnekleppen, ook wel een tennis pet genoemd. Deze petten voelen minder warm aan op het hoofd, maar houden wel je haar uit je gezicht en zorgen ervoor dat je minder last hebt van fel zonlicht.

Sportpet kopen bij wehkamp

Je hoeft niet veel tijd kwijt te zijn aan het vinden van een mooie pet die kwalitatief goed is. Maak het jezelf gewoon zo gemakkelijk mogelijk en koop je sportpet bij wehkamp. Bestellen gaat erg eenvoudig en waarschijnlijk heb je je nieuwe pet morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.