Zwemmen

Zwembroeken

Onder je zwemshort of tijdens het baantjes trekken, een comfortabele zwembroek is altijd handig in de kast. In onze collectie vind je zwembroeken van Speedo en adidas Performance voor zowel heren als ...

122 resultatensorteren op
aanbevolen

Zwembroek

Sprintend door het water, je borstcrawl perfectioneren of gewoon een relaxte dag aan of op het water? Dan draag je natuurlijk een mooie, goed zittende zwembroek. Ze zijn er in eindeloos veel stijlen, kleuren en modellen. Aansluitende, strakke zwembroeken zijn helemaal terug van weggeweest. Deze stijlvolle zwembroeken zijn ideaal voor sportieve waterliefhebbers zoals zwemmers, duikers en waterpolospelers, maar ze doen het ook goed op het strand. Met een gestroomlijnde zwembroek zie je er altijd goed uit, ook als je gewoon lekker wilt relaxen.

Zwembroek: voor sport & strand

Je wilt je natuurlijk ongehinderd kunnen bewegen in het water, dus een goede zwembroek moet een perfecte pasvorm hebben. Naast een goed design zijn ook hoogwaardige materialen onmisbaar voor die perfecte fit. De sportieve zwembroek is gemaakt van moderne, zeer elastische stoffen en zit als een tweede huid om je lijf. Deze zwembroeken zorgen voor zo min mogelijk weerstand in het water zodat je je zwemprestaties naar een nog hoger niveau kunt tillen. Ze zijn er onder andere van bekende sportmerken zoals Speedo en adidas. Wil je je p.r. op de 100 meter borstcrawl verbreken? Aan de zwembroek zal het niet liggen.

Zwembroek met stijl

Zoek je een basic zwembroek of zoek je een strandwaardig fashion statement? Naast de bekende zwarte en donkerblauwe modellen, zijn er ook zwembroeken - en zwemslips - in trendy kleuren en dessins, onder andere van bekende modemerken zoals Armani en Replay. Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door een mooie collectie hoogwaardige zwembroeken, dus koop zo'n stijlvol gestroomlijnd exemplaar en doe er meteen een paar sportieve badslippers bij.