Sport & vrije tijd

Zwemmen

Zwemmen is een van de meest budgetvriendelijke sporten die er zijn. Het enige wat je hoeft aan te schaffen is zwemkleding en eventueel een zwembrilletje. Of je nu elke week rustig een paar baantjes tr ...

251 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zwemmen

Volgens professionele zwemmers moet je je badkleding altijd net even te strak kopen, zodat je extra gestroomlijnd bent en dus nóg sneller door het water schiet. Waar of niet waar, feit is dat sportieve badpakken en zwemboxers een perfecte pasvorm moeten hebben zodat je ongehinderd kunt zwemmen. Goede zwemkleding zit dus als een tweede huid om je lijf. Moderne, lichte en zeer elastische stoffen zijn zeer comfortabel en zorgen er samen met de snelle, gestroomlijnde designs voor dat je ongestoord kunt zwemmen en genieten van je zwemtraining.

Zwemmen & duiken in mooie zwemkleding

Sportieve zwemkleding heeft andere belijningen dan casual badkleding. Badpakken bijvoorbeeld hebben een hogere halslijn dan casual badpakken. Ze zijn voorzien van comfortabele schouderbanden en een mooie beenuitsnijding voor perfecte bewegingsvrijheid. Zwemboxers zijn strak en aansluitend voor minimale weerstand in het water. Ook voor liefhebbers van duiken zijn sportieve badpakken en zwemboxers ideaal: ze blijven goed op hun plaats zitten, ook bij een duik van de hoogste duikplank. Dus of je nu werkt aan je borstcrawl, vlinderslag of dubbele salto; speciale zwemkleding tilt je passie voor zwemmen naar een hoger niveau.

Zwemmen in stijl

Sportbadpakken en zwemboxers zijn gemaakt van hoogwaardige elastische stoffen die hun elasticiteit heel lang behouden. Badkleding is niet eindeloos bestand tegen de inwerking van chloor- en zeewater, maar als je je badkleding na elke zwembeurt meteen uitspoelt, dan gaat de kleding extra lang mee. Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door een mooie collectie hoogwaardige badpakken en zwemboxers voor urenlang zwemmen in stijl. Laat je inspireren door de mooie collecties zwemkleding van onder andere de merken Speedo en adidas Performance.