Yoga

Yoga kleding

Tijdens yoga wil je vrij kunnen bewegen, zodat je alle oefeningen goed kan uitvoeren. Daarbij zijn je lenigheid en je kleding erg belangrijk. Bij de juiste kleding kunnen wij je helpen! Wij hebben nam ...

116 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Yogakleding

De krijger, lotushouding of neerwaartse hond: met de grote variatie aan yoga-houdingen is het wel zo fijn als jouw yogakleding comfortabel blijft zitten. Ook als je op je kop in een moeilijk houding staat! Daarom hebben wij voor jou de fijnste yogakleding geselecteerd. Stoffen die meerekken in iedere pose. Strak of juist lekker losjes: wat jij het prettigste vindt!

Jouw yoga-outfit

Om een complete yoga-set bij elkaar te krijgen, heb je niet veel nodig. Een fijne sportbroek: aansluitend of juist lekker losjes, een short of juist een langer model? Een prettige top en een goede sport-bh. En vergeet vooral niet om een sweatvestje in je yogatas mee te nemen. Na een intensieve yogales kun je het namelijk best wel eens koud krijgen. Daarmee is jouw set yogakleding al compleet.

Ook in grote maten

Ben je specifiek op zoek naar yogakleding in een grote maten? Ook dat vind je natuurlijk bij wehkamp! Wij hebben yogakleding tot en met maat 52. Selecteer de maat die je nodig hebt via de filtermogelijkheid op deze pagina.

Yogakleding online bestellen

Ontdek het complete aanbod aan yogakleding voor dames en bestel vandaag nog, eenvoudig online bij wehkamp. Maak jouw keuze uit merken als Magic Bodyfashion, Papillon en ESPRIT. Wij komen jouw bestelling dan supersnel bij je thuisbezorgen. Voordat je het weet, zit jij in jouw favoriete houding in je nieuwe yogakleding!