999 Games bordspellen

30 Resultaten
Aanbevolen

30 Resultaten

Tijd voor een spelletje? 999 Games voor de gezelligste spelletjesavonden

Is het een echte familietraditie om regelmatig een gezellige spelletjesavond te houden? Wat lekkers op tafel, een drankje erbij en hopen dat je niet weer steeds verliest. De ene nog fanatieker dan de ander maar alles met een knipoog. Voor een ruim en divers aanbod van de leukste spelletjes moet je zeker de selectie bij wehkamp van spelletjes van 999 Games bekijken.

Spelletjes voor jong en oud

999 Games biedt de leukste spelletjes voor jong en oud. Denk aan diverse bordspellen, denkspellen, kaartspellen en dobbelspellen. Er zijn 999 Games voor 2 personen, maar ook voor spelletjes voor een grote gezelschap slaag je hier. Ken jij het Catan basisspel al? Er zijn diverse uitbreidingsets van 999 Games voor Catan, zoals het Duel bordspel. Een razendsnel spel dat je samen met elkaar en tegen elkaar speelt, is het 30 Seconds spel. Hierbij moet een speler woorden zo goed mogelijk omschrijven zonder de verboden woorden te zeggen. Het is aan je teamleden zoveel mogelijk binnen 30 seconden te raden. Hilariteit gegarandeerd. Wil jij je eigen escape room spel spelen, dan is een van de versies van Exit Het Spel iets voor jou. Voor kinderen is het behendigheidsspel Vlotte Geesten een echte aanrader.

999 Games in de aanbieding kopen bij wehkamp

Bekijk direct de ruime selectie spellen van dit spellenmerk die we voor je hebben klaargezet. We weten zeker dat er een geweldig spel voor je tussen zit. Met behulp van de zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Ook voor je last minute aankopen zit je goed bij wehkamp. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help