Speeltafels

Voetbaltafels

Met een voetbaltafel weet je zeker dat een wedstrijd nooit afgelast wordt en dat je gegarandeerd plezier zult beleven! Alleen maar voordelen dus. Bekijk ons aanbod met verschillende uitvoeringen voetb ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Voetbaltafels

Met de voetbaltafels van wehkamp kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een voetbaltafel voor starters, speciaal voor kinderen t/m 12 jaar of juist speciaal voor volwassenen. De voetbaltafel voor kinderen is bijvoorbeeld minder groot en minder zwaar dan die voor volwassenen. Wanneer volwassenen op de tafel leunen, moet er natuurlijk een groter tegengewicht zijn dan wanneer kinderen dit doen. Ook kun je kiezen voor een voetbaltafel met glazen plaat er op én zelfs met muntenautomaat. Handig wanneer de voetbaltafel voor commerciële doeleinden wordt gebruikt.

Onderhouden van de voetbaltafel

Wat je ook niet moet vergeten na de aankoop van je nieuwe voetbaltafel, is het onderhoud! Je speelt waarschijnlijk veel en daarom wordt het ook nog wel eens vies, maak daarom regelmatig de balletjes, het speelveld, de handvaten en de tafel zelf schoon om het speelplezier te behouden. Als je niet zoveel zin hebt om de voetbaltafel vaak schoon te maken, kun je kiezen voor een afdekhoes. Hiermee heb je minder last van stof, zo hoef je dus minder vaak schoon te maken. Heb je niet zoveel ruimte? Er zijn zelfs voetbaltafels die je kunt inklappen. Dus zelfs als je niet zoveel ruimte hebt kun je een voetbaltafel kwijt.