Pooltafels

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Pooltafels

Heb je net een stressvolle week achter de rug, of heb je gewoon zin om een gezellige avond te beleven? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Wij hebben namelijk verschillende pooltafels in ons aanbod. Een potje poolen staat gelijk aan een avondje gezelligheid en ontspanning met familie, vrienden of collega’s. Of je nou een simpele pooltafel wilt of eentje met alles er op en eraan, je vindt hem bij ons!

Welke pooltafel past bij mij?

Een pooltafel in huis hebben kan erg leuk zijn, maar het neemt ook veel ruimte in. Gelukkig hebben wij pooltafels in verschillende soorten en maten. Heb jij maar beperkt ruimte voor een pooltafel? Dan zijn de Buffalo Game pooltafel of de Buffalo Game Hustler Rookie pooltafel iets voor jou. Deze pooltafels hebben een modern design en zijn ook nog eens betaalbaar. Heb jij al veel ervaring op het gebied van pool en wil jij graag een luxe en grote pooltafel? Dan zijn de Buffalo Eliminator 7ft of 8ft pooltafels iets voor jou. Deze pooltafels hebben net dat beetje extra voor het ultieme speelplezier en beschikken over opslagruimte in de tafel.

Het spel

Pool wordt gespeeld met zestien ballen, inclusief één witte stootbal. De eerste zeven ballen zijn de ballen in hele kleuren, de achtste bal is de zwarte bal en de overige ballen zijn de half gekleurde ballen. Alle vijftien ballen worden in een driehoek klaargelegd. De eerste speler moet de witte stootbal van achter de hoofdlijn op de driehoek stoten. Welke soort bal (hele of halve kleuren) de eerste speler gedurende het spel moet wegspelen, hangt af van de eerste bal die is weggespeeld. De zwarte bal moet er als laatste in. Wordt deze door een speler er eerder ingespeeld, dan is het potje door de tegenstander gewonnen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help