Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Racesturen

Met racesturen kun je jouw voertuig besturen zodat je spelbeleving nog completer wordt. Met de racesturen kun je strakker sturen en snellere tijden neerzetten, ideaal voor games waarin je moet racen. Word jij de snelste van jouw spel? Hier vind je alle gamesturen, met of zonder pedalen.

sorteren

24 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Racesturen

Ben je het zat om je racegames met een gewone controller te spelen? Dan is een racestuur de perfecte uitkomst! Met de racesturen van onder andere Thrustmaster en Logitech, krijg jij het ultieme racegevoel.

Kruip in de huid van je favoriete coureurs

Met deze racesturen kruip je in de huid van je favoriete coureurs. Deze racesturen bevatten allerlei extra functies waarmee jouw ervaring nog completer wordt. Ontbreekt je racegame nog? Wehkamp heeft allerlei razendsnelle racegames in het assortiment.

Gamestoelen

Om je ervaring nog completer te maken biedt wehkamp ook allerlei gamestoelen aan, waaronder ook echte playseats! Met bijvoorbeeld de Red Bull Playseat kan je echt in de huid van Max Verstappen kruipen!

Bestellen?

Wil je een racestuur bestellen? Kijk dan even goed of hij compatibel is met je console en/of racegame! Verder kan je gewoon uitgaan van de goede service en kwaliteit van Wehkamp en ontvang je je racestuur zoals gewoonlijk de volgende dag!