Armbanden

155 Resultaten
Aanbevolen

155 Resultaten

Armbanden

Familiebanden, liefdesrelaties en vriendschappen krijgen extra waarde door ze te vieren met een mooi sieraad zoals een armband. Die mooie gouden armband van oma draag je vol trots, net als die schakelarmband die je jezelf cadeau deed, gewoon omdat je het waard bent. Je laat zien dat je dol bent op je vriendinnen door ze een mooie armband te geven. En dan zijn er natuurlijk ook nog die fantastische, kleurige en bijzondere armbanden die je elke keer weer doen denken aan die mooie vakantie of die onvergetelijke citytrip.

Opvallende en minimalistische armbanden

Nieuwe look? Nieuwe armband! Die nieuwe zomeroutfit maak je helemaal af met een serie kleurige, opvallende of juist strakke, minimalistische armbanden. Kies bijvoorbeeld voor geknoopte en gevlochten armbandjes van stof, leer en suède, armbanden met kraaltjes of verzilverde en vergulde armbanden met luxe symbolische bedeltjes. Lekker opvallend zijn ook de grote, brede klemarmbanden. Ze zijn er bijvoorbeeld van stevig goud- of zilverkleurig metaal en gedecoreerd met geweven kraaltjes in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar trendy, kleur of bijzondere materialen? Je kunt zeker slagen bij de collecties van bijvoorbeeld Pieces, A Beautiful Story, Fossil en TOV Essentials.

Armbanden voor altijd

Tijdloze gouden en zilveren armbanden voegen elegantie en een vleugje luxe toe aan elke look, zoals de klassieke gladde armbanden, schakelarmbanden en armbanden met diamanten of kristallen. Edelmetalen behouden hun waarde en schoonheid en daarom zijn gouden of zilveren armbanden altijd een mooie aanvulling op je persoonlijke stijl. Daarnaast zijn het waardevolle sieraden om door te geven aan neven, nichten, kinderen en kleinkinderen; je kunt er een prachtige traditie mee starten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën