Slippers

Slippers, hebt ze gewoon nodig! Zoek je trendy slippers of juist een makkelijke variant voor op het strand of aan de rand van het zwembad? Of ga je liever voor comfortabele exemplaren voor in en om het huis? Van adidas tot Birkenstock. Damesslippers, herenslippers of leuke kinderslippers. Bestel vandaag nog uit deze complete collectie.

522 Resultaten
Nieuwste collectie

522 Resultaten

Slippers

Vroeger droeg je slippers eigenlijk alleen maar naar het zwembad. Tegenwoordig allang niet meer. Ze zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Zelfs naar het werk zie je steeds vaker dat mensen ze dragen! En geef ze eens ongelijk. Heerlijk op een warme dag, lekker koel aan je voeten. En wij hebben genoeg slippers voor mannen en vrouwen in ons aanbod die zelfs niet misstaan naar het werk (of naar het zwembad natuurlijk)!

Slippers voor elke gelegenheid

Zoals we al eerder aangaven worden slippers tegenwoordig allang niet meer alleen naar het strand of zwembad gedragen. Daarom hebben we ook nette teenslippers voor je met mooie prints of zelfs een klein hakje. Perfect voor onder een zomerse jurk of rok. Maar we hebben natuurlijk ook nog gewoon badslippers voor je. Vaak gemaakt van materiaal dat goed tegen water kan, zodat je ze direct uit de zee of het zwembad aan kan.

Alle slippers op een rij

Dat slippers steeds vaker gedragen worden, kun je alleen al zien aan de hoeveelheid merken die we in ons aanbod hebben. Je hebt namelijk keuze uit wel 40 merken! Gelukkig kun je eenvoudig selecteren van welk merk, van welke prijs en welke kleur je ze wilt zien. Zo krijg je een handig overzicht van alle slippers die aan jouw wensen voldoen. Een keuze maken wordt dan net even wat makkelijker. Dus bekijk het aanbod en bestel ze vandaag nog! Dan bezorgen we ze snel bij je thuis. En blijken ze nou niet te passen? Geen probleem. Dan retourneer je ze gewoon gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën