Enkellaarzen

195 Resultaten
Nieuwste collectie

195 Resultaten

Enkellaarzen

Er zijn veel varianten van de laars en de enkellaars is daar misschien wel één van de bekendsten van. En wij begrijpen wel waarom. Enkellaarzen staan namelijk mooi onder bijna alles! Een broek, jurk of rok: de enkellaars is je go-to schoen. Dus daar wil je zeker een paar van in je schoenenkast hebben staan! En omdat je de laars aankan naar het werk of in je vrije tijd, weet je zeker dat ‘ie daar niet zal blijven staan.

Variaties van de enkellaars

Zoals de enkellaarzen afstammen van de laars, is dat ook het geval binnen de enkellaarzen. Zo zijn er weer talloze varianten op de enkellaars, zoals chelsea boots, enkelboots en veterboots. Dus niet alleen variëren met je outfit zelf is mogelijk. Variëren met het soort enkellaarsjes dat je draagt ook. Denk eens na over alle mogelijke outfits die je ermee kan samenstellen!

Ruim aanbod voor zowel vrouwen als mannen

We hebben enkellaarzen voor mannen en vrouwen in ons aanbod. En met merken als Bullboxer, Manfield en Van Haren weten wij zeker dat iedereen bij ons kan slagen! Omdat een maat nog wel eens anders wil vallen, retourneer je de schoenen bij ons gratis. Zo wordt enkellaarzen online shoppen nog makkelijker!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.